Barion Pixel

“Folyamatosan fogyókúrázunk, és közben elmegy mellettünk az élet”

“Kedves Szerkesztőség!

Nemrég lettem csak követőtök, ami elég nagy hiba volt a részemről, mert nagyon jól érzem magam, miközben olvasom a cikkeiteket.

Szeretnék elsősorban köszönetet mondani, hogy léteztek!!! Jómagam is a plus size mérettel rendelkezők közé tartozom, és nagyon jól érzem magam így, viszont a környezetemben sajnos elég kevesen vannak, akik hasonlóan gondolják, akár rólam, akár magukról. Mindenki folyamatosan fogyókúrázik, meg mérlegre áll, és közben elmegy mellettük az élet. Mikor annyi mindennek lehetne örülni! Rengetegszer kapok olyan bókokat férfiaktól, hogy ők nem is értik, miért vonzódnak annyira hozzám, amikor eddig vékonyabb lányokkal volt csak dolguk. Erre – miután olvastam – már csak annyit szoktam mondani, hogy a jóból mindig több kell! Amióta “veletek” vagyok, örülök, hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal, a felfogásommal, és hogy nem leszek attól más, ha nem akarok lefogyni 40 kilósra. 

Már egy ideje eljárok edzeni. Nem a fogyás a cél. Ülőmunkát végzek, és muszáj valahogy levezetni a feszkót. Viszont fogalmam sincs, hogy mit egyek edzés után. Az oldalak, amiket a neten találtam, mind arról szólnak, hogy mitől fogyunk, számoljuk a kalóriát stb. Engem nagyon érdekelne egy cikk arról, hogy edzés után mit együnk, hogy ne terheljük a szervezetünket. Én munka után járok edzeni, de néhányunk reggel kezd. Akkor ne együnk semmit egész nap? Nekem nagy kérdőjelek vannak a fejemben ebben a témában! Azért gondoltam, hogy megosztom veletek a gondolataimat, mert annyira jó, hogy van a Fitt Plus rovat. Eddig egy csomószor éreztem azt, hogy a konditermekben úgy néznek rám, mint elefántra a porcelángyárban. Kb. azt akarta mindenki, hogy előbb fogyjak le, és csak azután menjek sportolni. De nem értettem, hogy ennek miért kellene visszatartania.

Egyszóval köszönöm, hogy egyre magabiztosabbá tesztek!”

12787510_1136900989674571_1449998399_o

Nagyon szívesen! 🙂 Köszönjük a soraidat; örülünk, hogy hasznos, amit csinálunk! A kérdésedre, hogy mit egyél edzés után, már megtalálod a választ a Fitt Plus rovatban. Jó olvasgatást!

Ki az a Kozma Rita?

Legolvasottabb cikkek

Shop

Kapcsolódóbejegyzések

Ezek is érdekelhetnek: