Barion Pixel

Hidd el, hogy te is tökéletes vagy!

Tökéletes – nem könnyű értelmezni ezt a szót. Létezik, nem létezik? Senki sem az? Mindenki az? A magazin hitvallása szerint igen, mindenki az. 

A világból áramló információk alapján senki sem tökéletes: senki sem lehet elég szép, elég fiatal, elég vékony, elég okos, bátor, ügyes, ambiciózus vagy született feleség. Sohasem lehetsz elég jó anya – hiszen lehet, hogy nem jól eteted a gyereked, kevés vagy épp túl sok különórára járatod -, túl sokat főzöl a párodnak, ezáltal elkényezteted, vagy miért nem főzöl többet, miért nem vagy jobb háziasszony… Reggeltől estig sorolhatnám, miért nem leszünk, lehetünk tökéletesek.

Mi másképp gondoljuk!

A Plus Size magazin csapata azonban másképp gondolja: miért ne lehetne tökéletes az anya, aki igyekszik jó kurzusokra beíratni a gyerekét, a társ, aki – ha ideje és energiája engedi – heti egyszer vagy éppen ötször főz a párjának és magának, a nő, aki nem született modell genetikával és nem 176 centi és 52 kiló?

Nem kell és nem is lehet minden nőnek egyformának lennie, ahogy a férfiak sem azok.
Szép a vékony nő, szép a telt. Szép a kis mellű és a nagy mellű is, le a kalappal minden anya és  hivatásában jeleskedő nő előtt egyaránt.
Nem könnyű megérteni és elfogadni, nem könnyű elhinni, hogy tökéletes vagy. Pedig az vagy.

Ki az a Kozma Rita?

Legolvasottabb cikkek

Shop

Kapcsolódóbejegyzések

Ezek is érdekelhetnek: