Plus Mami

Így könnyítheted meg a visszatérést a munka világába szülés után

Plus Size magazin

A gyermekvállalás még ma is mumus a munkaerőpiacon: sokszor már az állásinterjún felmerül a kérdés, hogy a jelentkező szeretne-e a jövőben gyereket vállalni. A női munkavállalók később is félve osztják meg munkaadójukkal a gólyahírt, hiszen nem ritka, hogy válaszul a …

Így turbózd fel gyermeked immunrendszerét az őszi szünetben!

Plus Size magazin

Dübörög az iskolai szezon, így a gyerekek alig várták már a most kezdődő őszi szünetet. Az egyhetes vakáció nemcsak a pihenésre jó alkalom, hanem arra is, hogy az elcsigázott lurkókat kicsit felrázzuk, immunrendszerüket megerősítsük a nyirkos, megfázásos időszakban.
Az alábbiakban …

A gyermekeknek sem mindegy, mit viselnek

Plus Size magazin

Nem szabad, hogy egy gyermek a ruhái alapján értékelje önmagát, de az is biztos, hogy segíti őt, ha a testalkatának és a korának megfelelő öltözéket viselhet.
Erről tanúskodik a 12 éves Adrian Mead története. A fiú már öt éve plus …

Hogyan segíts a kisgyermekednek feldolgozni a rossz élményeket?

Plus Size magazin

A felnőtteknek sem egyszerű feldolgozniuk egy kisebb-nagyobb balesetet, betegséget, kellemetlen élményt, azonban egy beszélni nem tudó kisgyereknek ez még nehezebb. Ráadásul őket sokszor a felnőttek számára lényegtelennek tűnő helyzetek is

Hogyan szerezz tagokat a Facebook csoportodba/oldaladra (akkor is, ha most indultál nulláról)?

Plus Size magazin

Nulláról elindulni mindig nehéz. Még senki sem követ, senki sem tudja, mit csinálsz, csak te tudod, hogy itt valami nagy dolog készülődik. Mit tehetsz, hogy többen csatlakozzanak a Facebook oldaladhoz vagy csoportodhoz, ha nincs ezer ismerősöd, akiket pont a te …

Mennyi mozgás és milyen étrend kell egy iskolásnak?

Plus Size magazin

Szeptember elején minden a tanévkezdésről szól, és arról, hogy miként legyen eredményes, de nem túlterhelt a gyermek. Az egészségükről kevesebb szó esik, pedig ez is legalább annyira jelentős.
„Hazánkban minden 4. gyermek túlsúlyos – mondja Czanik Balázs fitneszedző, a
Capoeira Aerobik …

8 dolog, ami miatt nehéz szülőnek lenni

Plus Size magazin

Mi befolyásolja, hogy milyen szülők vagyunk? Miért nem tudunk mindig olyan szülők lenni, amilyenek szeretnénk? Íme 8 dolog, amit csak ritkán említenek, pedig a legtöbb szülőre hatással van.
A fejünkben sok elképzelés él arról, milyenek vagyunk szülőként.
Amikor jól mennek a dolgok, …

Új tanév, új gyerekszoba: 5 tipp a szakértőtől

Plus Size magazin

Hamarosan kezdődik a tanév, de a gyerekszoba felújítását nem jó az utolsó pillanatokra hagyni. Érdemes néhány szakértői tippet megfogadva újragondolni a gyerekszobát és a tanulósarkot, hiszen a profik sokat segíthetnek a költséghatékony, mégis mutatós végeredmény elérésében.
A gyerekszoba, ezen belül a …

Vissza az iskolába – de mit vegyen fel a gyerek?

Plus Size magazin

Ma már másképp működik minden, mint anno gyerekkoromban, ahol megvettük azokat az őszi darabokat, amit a korosztályomnak árultak és kezdődhetett a suli. Ma már komplett szetteket választhatnak a gyerekek, kinek-kinek ízlése szerint.
A gyerekek sokkal öntudatosabban választják ki a színeket és …