Stílusos

Olimpikonból lett modell: Brett Morse

Plus Size magazin

A Levi’s legújabb, Big & Tall kampányában láthatjuk viszont a 2012-es olimpia egyik diszkoszvetőjét, a brit Brett Morse-t. Több mint 190 centis magasságával és 123 kilós súlyával a férfi olyan alkat, amiből az utcán bőven látunk, a modellek között viszont …

“Még nem egészen egyértelmű Magyarországon, hogy mit is jelent a plus size” – Interjú Kozma Ritával, a telt nők stylistjával

Plus Size magazin

Kozma Rita stylist, aki kifejezetten telt nőket öltöztet és tölt fel egészséges önbizalommal, elmesélte, hogyan látja a mai magyar plus size nők önértékelését és öltözködési stílusát.

Hogy állnak önbizalom terén a magyar a nők?
Azt látom és olvasom mindenhol, hogy súlytól függetlenül …

Blogger-modell siker: Callie Thorpe

Plus Size magazin

Mint azt az Instagramjáról megtudtuk, a plus size blogger, modell Callie Thorpe a Nike-val való hosszútávú együttműködés keretében kipróbálja a márka plus size sport- és szabadidős kollekcióit.

Callie Thorpe (@calliethorpe) által megosztott bejegyzés, Febr 17., 2018, időpont: 4:44 (PST időzóna szerint)

Callie …

Egy kis csillogás sosem árt – csodás kiegészítők akár a mindennapokra

Kozma Rita

Nem minden csillog, ami fénylik, és ez milyen igaz. Nem is szabad túlzásba vinni a csillogást, elég, ha belülről ragyogunk, nem igaz? Ha mégis vágyunk egy kis szemfényvesztésre, érdemes csak egy-egy diszkrét és igényes darabra koncentrálni. Jöjjenek most ők, a …

Éljen, ismét kerekded nők a kifutón!

Kozma Rita

Ismét elérkeztek a divathetek és nagy örömmel látom, hogy évről évre egyre több a kerekded nő a divatbemutatók kifutóin. Nézzétek csak, mennyi plus size modell kapott helyett (és munkát) a legrangosabb divateseményeken!
Gondolom, az nektek sem újdonság, hogy a divatipar az …

Vérvörös plus size sikk – nem csak Valentin-napra!

Kozma Rita

Tegye fel a kezét, aki szereti a vörös színt, akár rúzsban, akár ruhában, akár táskában! Most egy olyan összeállítást hoztam, ahol a főszerep a vörösé, amit természetesen nem csak a szerelmesek napján viselhetünk.
A vörös maga a szenvedély, a tűz, feltűnő, …

Nézd meg a gyönyörű plus size modellt csodás menyasszonyi ruhakölteményekben!

Plus Size magazin

A gömbölyded idomú, körte alkatú brit modell és pozitív testkép aktivista, Iskra Lawrence az új arca a menyasszonyiruha-tervező Justin Alexander ruhakölteményeinek. A Be You nevű kampányban a Justin Alexander és a Justin Alexander Signature kollekciók darabjait láthatjuk, és ahogyan Iskrától …

Christina Aguilera visszatért! A kerekded énekesnő stílusosabb, mint valaha

Plus Size magazin

Az énekesnőt lefotózták egy hollywoodi partin, és a képek tanúsága szerint felszedett néhány kilót. A szerelése azonban biztosan nagyon stílusos, érdemes “lelesni”! A hajszálcsíkos kezeslábashoz hosszú, fekete kabátot, piros sapkát viselt, amit hatalmas fehér fülbevalóval és fehér táskával egészített ki.
Nézd …

Így találd meg a hozzád illő ruhákat! Azaz: gardróbrendezési 1X1

Kozma Rita

Olykor neked is gondot okoz, hogy mit vegyél fel reggel? Hogy mi az, ami nemcsak jól áll, hanem jól is érzed magad benne, és az alkalomnak is megfelel?
A kérdésket még hosszan folytathatnám, hiszen, gondolom, ahogy velem, úgy veled is előfordul …