Stílusos

Miért jó, ha tudod, milyen alaktípus vagy?

Kozma Rita

Van aki azt mondja nem fontos a külső, más lehet napi 8 órát foglalkozik vele. Most azoknak szeretnék tanácsot adni, akik érzik, látják a tükörben, hogy egyik felső vagy épp ruha előnyösebb nekik, míg a másik kevésbé. Ehhez pedig nem …

Itt a tél? Elő a dögös bakancsokkal!

Kozma Rita

Nincs is csinosabb és szexisebb egy magas sarkú cipőnél, csizmánál? Hm, lehet benne valami, de azért egy bakancs is nagyon vagány tud lenni, pláne egy merészebb szettel.
Persze nem kell rögtön miniruhára gondolni, de egy szűk farmer, egy alakot hangsúlyozó blézer …

Plus size-ként is lehetsz vagány nő! Bőr, műbőrimádók figyelem!

Kozma Rita

A személyes stílusunknak semmi köze a súlyunkhoz. Épp úgy lehetünk finom, romantikusak, amazonok, vadmacskák, vagány nők vékonyan és telten. Most olyan összeállítást készítettem nektek, amely a bőrt, műbőrt kedvelő nőknek ad segítséget.
Ha szereted a dögös fekete (mű)bőr anyagokat, csak néhány szabályt …

Az éjszakáid így lehetnek olyanok, mint egy álom!

Kozma Rita

Sokszor alig várjuk, hogy este letegyük a fejünket, hiszen elfáradtunk a mindennapi teendőkben és úgy hív az ágy, mint semmi más. De mi lenne, ha ezeket az órákat is széppé, harmonikussá, szerethetővé tennénk arra a pár percre, amíg lefekszünk és …

Mindenkinek jár az érzés: én is lehetek csinos!

Kozma Rita

Szerencsére egyre több az olyan kezdeményezés, amely nem csak a 180 centis 50 kilós nőknek szól. Hiszen bár ilyen magas és vékony nők is vannak, de nem csak ők léteznek. Egy szuper divateseményen jártam, ami nem is inkább a divatról …

Elegáns, szexi vagy vagány ruhák? – Plus size divatbemutatón jártunk

Kozma Rita

Úgy kellenek a plus size divatbemutatók, mint sivatagba a víz. Így érzem. Nagyon nagy szükség van arra, hogy ne csak vékony modelleken lássunk ruhákat, hiszen ki tudja azt elképzelni magán?
A 3.Plus Size Napon a már korábban írt fehérnemű-show mellett több …

Magyar plus size modellek fehérneműbemutatón – éljenek a kerekded formák!

Kozma Rita

Hétvégén megrendezésre került a 3.Plus Size Nap, ahol több divatbemutató, előadások, standok segítették a plus size nőket abban, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben.
A Regina fehérnemű bemutató pedig szebbnél-szebb vagy épp pikánsabbnál-pikánsabb fehérneműket prezentált a nagyérdeműnek, természetesen plus size modelleken …

Mitől egyedülálló a hamarosan induló PLUS SIZE KLUB? Eláruljuk!

Kozma Rita

Lehet megfordult a fejedben, hogy miért is kellene csatlakozni a PLUS SIZE KLUB-hoz, pláne, hogy egyre több olyan oldal van, ami neked, a plus size nőnek segít. Hogy miért érdemes klubtagnak lenni? Egy egyszerű példán keresztül bemutatom neked az okát.
Mivel …

Kukkants be a plus size modell fotózásába! Videó

Plus Size magazin

Mindig is kíváncsi voltál arra, hogy milyen lehet egy modellfotózás? Most nem más, mint Ashley Graham plus size topmodell mutatja ezt meg nekünk, akit a viláhghírű Mario Testino fotográfus kapott lencsevégre.
 

Ashley Graham joins the towel series! See more at https://miramira.tv
Közzétette: …