Önbizalom

“Még nem egészen egyértelmű Magyarországon, hogy mit is jelent a plus size” – Interjú Kozma Ritával, a telt nők stylistjával

Plus Size magazin

Kozma Rita stylist, aki kifejezetten telt nőket öltöztet és tölt fel egészséges önbizalommal, elmesélte, hogyan látja a mai magyar plus size nők önértékelését és öltözködési stílusát.

Hogy állnak önbizalom terén a magyar a nők?
Azt látom és olvasom mindenhol, hogy súlytól függetlenül …

Éljen, ismét kerekded nők a kifutón!

Kozma Rita

Ismét elérkeztek a divathetek és nagy örömmel látom, hogy évről évre egyre több a kerekded nő a divatbemutatók kifutóin. Nézzétek csak, mennyi plus size modell kapott helyett (és munkát) a legrangosabb divateseményeken!
Gondolom, az nektek sem újdonság, hogy a divatipar az …

Gigi és Bella Hadid unokahúga a plus size modellvilág új felfedezettje

Plus Size magazin

Gigi és Bella Hadid neve még azok számára is ismerős lehet, akik amúgy nem járatosak a modellvilágban. A két híresség családjának új büszkesége unokahúguk, a 19 éves Joann Van Den Herik, aki máris keresett arc a modellvilágban: ő lesz a …

Videocsatorna indult neked, a plus size nőnek!

Kozma Rita

Nem mindig könnyű elfogadni magunkat. De igazából nem is kell elfogadni magunkat, ha nem jó úgy, ahogy van. Ilyenkor változtatni kell. A belső hozzáálláson mindenképp, de akár a külsőn is. Az új videocsatorna, az ÉBREDJ RITÁVAL! ebben is segít.
Elindult a …

Kísérlet – most akkor plus size modell a világhírű plus size modell?

Kozma Rita

A napokban igencsak vitaindító volt a szupersztrár kereded modell, Ashley Graham magazinos címlapja, ahol felettébb vékonynak tűnt. Annyira, hogy már sehogysem plus size. Vagy mégis?
Mondhatnám, hogy kit érdekel és olyan, amilyen, meg fogyott, ő dolga, csakhogy a topmodell pont azért …

A plus size modell, aki imád meztelenkedni! Gyönyörű fotók!

Kozma Rita

Tara Lynn méltánytalanul kevesebbet emlegetett plus size modell, mint Ashley Graham, pedig az elsők között volt, akiket az Elle és a Vogue is lencsevégre kapott mint telt szépséget, és nem egy márka állandó modellje.
A dús ajkú, babaarcú szépséget imádja a …

Őszintén vallott a problémáiról a gyönyörű plus size modell

Plus Size magazin

Iskra Lawrence, a nők egyenjogúságáért, a pozitív testképért többször is felszólaló plus size modell fontos üzenetet tett közzé közösségi oldalán.
Iskra egy 10 évvel ezelőtti és egy alig egy hónappal ezelőtti fotót jelentetett meg magáról követőtáborának.
Őszintén megosztotta követőivel, a világgal, minden nővel, aki testképzavarral …

Sminkvideó – érdekes fordulattal

Plus Size magazin

Nabela Noor szépségvlogger nemrég rendhagyó sminkvideót tett közzé, amelyben a testszégyenítésre és annak romboló hatására hívja fel a figyelmet.
Úgy kezdődik, mint egy átlagos videó a témában: a lány elkezdi felvinni az alapozót. De aztán váratlan fordulatot vesznek az események: egy …

Belefér a hasplasztika az önelfogadásba?

Plus Size magazin

Fotó: Instagram/Amanda Roberts
Közel 70 kilót fogyott három év alatt, és több műtéten is átesett, mert eltávolíttatta a hasáról a jelentős súlyvesztés miatt megereszkedett bőrt. Amanda Roberts azt mondja, mindezek a változtatások a külsején nem arról árulkodnak, hogy nem szereti a …