Önbizalom

“Akkor kezdtem önmagammá válni, amikor már nem foglalkoztam annyira az emberek véleményével”

Plus Size magazin

Sarah Taylornak születése óta tenyérnyi anyajegy van az arcán. A lány ahelyett, hogy próbálná elfedni, inkább úgy döntött, elfogadja magát olyannak, amilyen. Instagram-posztjainak kedveltsége arra utal, hogy nagyon jól tette, hiszen sok embernek állít példát a pozitív testszemléletre, sok embernek …

Végre! Érkezik a Plus Size Stílusbiblia!

Kozma Rita

Eljött a december és az ünnepi időszak kezdete mellett egy fontos hírt is hoztam nektek: végre jön a Plus Size Stílusbiblia a telt nők könyve, a ti könyvetek!
A kifejezetten nektek – teltidomú nőknek szóló könyv két nagyobb részre osztható:

– a …

Mindig boldog, nevetős, pozitív ember? Ne dőlj be a boldogságiparnak!

Kozma Rita

Nevetések, vidámság vagy épp csöndes megfigyelés? A legtöbben azt mondanák, hogy a hangosan nevető ember biztos a legvidámabb. Biztos ez? Biztos ez kell nekünk, neked?

Aki ismer, tudja, hogy tudatosan, mondhatni célirányosan keresem (majdnem) mindenben a jót, a szerethetőt. A rossz …

Plus size nő a Playboyban!

Plus Size magazin

Fotó: Instagram/Molly Constable
Egy plus size modell, Molly Constable is helyet kapott a nagy múltú magazin oldalain. A gyönyörű fotókat Heather Hazzan készítette.
Molly nemrég az angol Harper’s Bazaarban is szerepelt, és a Vogue szerint is az idei év 20 ígéretes modellje között a helye.
A modell …

Indul a PLUS SIZE KLUB, jelentkezés csakis november 10-17 között!

Kozma Rita

Végre, végre, végre elindul a zárt plus size közösség, a PLUS SIZE KLUB, ahova nem csak jó tartozni, hanem egyenesen hasznos is. Mit is takar a klubtagság?
– Például kapsz egy névreszóló, exkluzív kártyát, amelyre kedvezményeket kapsz különböző plus size üzletekbe. …

Mitől egyedülálló a hamarosan induló PLUS SIZE KLUB? Eláruljuk!

Kozma Rita

Lehet megfordult a fejedben, hogy miért is kellene csatlakozni a PLUS SIZE KLUB-hoz, pláne, hogy egyre több olyan oldal van, ami neked, a plus size nőnek segít. Hogy miért érdemes klubtagnak lenni? Egy egyszerű példán keresztül bemutatom neked az okát.
Mivel …

Novemberben indul a PLUS SIZE KLUB! Itt vannak a részletek!

Kozma Rita

Ugye te is sokszor érzed, hogy milyen jó lenne egy olyan közösségbe tartozni, ami pont neked, pont rólad szól, segít és támogat? És mindezt úgy, hogy ki se kell tenni a lábad az otthonodból? 
Nekünk plus size nőknek nem mindig könnyű: …

Hogyan jutottam el a “pontleszarommásvéleményétakülsőmről” érzéshez

Plus Size magazin

Vivi sosem szorongott a testalkata miatt, és nem gondolta, hogy a korábbi barátja valaha is fel fogja róni neki a pluszkilóit. Megírta nekünk ennek a történetét, a szakításét, és azt, hogy végül hogy találta meg a szerelmet.

Csodás napot, Plusszos Csajok!
Szeretem …

“Nem mindegy, hogy biztanak-e, hogy képes vagyok rá, vagy éveken keresztül sértegetnek”

Plus Size magazin

Csillát a családján belül is sok piszkálás érte a súlya miatt. Ő azonban úgy döntött, nem akarja az édesanyja példáját követni.