Programok

3. Plus Size nap – értetek és nektek!

Plus Size magazin

November 12-én vasárnap 10 órai kezdettel részt vehettek egy szuper, egynapos programon, amely csak rólatok szól, amely csak értetek jön létre.
Az idei már a 3. alkalom, és eláruljuk, ez lesz az eddigi legvidámabb, legnagyobb, legjobb, mert szuper önbizalom-növelő, motivációs …

Töltődj fel – de tényleg! – ősszel is! Íme a javaslatunk!

Plus Size magazin

Ti hogy érzitek magatokat? Érzitek még a nyaralás szelét vagy már ismét pihennétek egy jót? Ajánlatunk, hogy miképp lehet hangulatásobbá tenni az egyre hűvösödő napokat. 
A nyári pihenés elillant, ahogyan a hatása is, legszívesebben máris újra szabadságra mennénk… De miért is …

Hollywood legnagyobb zeneszerzője Magyarországon koncertezik

Plus Size magazin

A “Micsoda nő!”, „Az éhezők viadala” és további számos sikerfilm zeneszerzője, James Newton Howard Budapestre is ellátogat 2017-ben első élő koncertturnéjával. A Grammy-díjjal és Emmy-díjjal is jutalmazott, Oscar-díjra jelölt nemzetközileg elismert filmzeneszerző koncertjén Hollywood elmúlt három évtizedének filmzenéit ünnepli.
James Newton …

Családokra hangolva- IV. PirosLábos fesztivál

Plus Size magazin

Besokalltál a tömegrendezvényektől? Egy fesztiválban a nyugalmat, a családias hangulatot és a szívből jövő vendéglátást keresed?  A PirosLábos fesztivál immár negyedik éve az, aminek kitalálták a szervezők. Egy családias rendezvény, ahol a vendég egy napra Szigetmonostor lakóinak, művészeinek, éttermeinek a …

Idén két helyen Magyarországon az Oktoberfest!

Plus Size magazin

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén ötödik alkalommal látogat el Budapestre, valamint első alkalommal Szombathelyen is ellátogat.

Az európai emberek jó részének és minden német lakosnak az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep. A több mint 200 éves ünnep összehozza az európai sörkedvelőket, és …

Álljunk ki együtt az állatokért – az ő nevükben is!

Plus Size magazin

 
Légy részese egy életre szóló élménynek az első hivatalos The Body Shop flashmobon Forever Against Animal Testing kampányuk nevében!
Akár aláírtad már a Cruelty Free International szervezettel közös petíciónkat a kozmetikai célú állatkísérletek végérvényes betiltásáról az egész világon, akár nem, ott …

A cél: senki között ne legyen különbség!

Plus Size magazin

Mi a Plus Size magazinnál mindent értékelünk, ami azért jött és jön létre, hogy megmutassa: az ember nem csak egyféle lehet, nem csak egyféle alkat, mosoly, gondolkodásmód lehet szép és szerethető. Éppen ezért a szívünkön viseljük a Suhanj!Alapítvány jelenlétét is.
A …

Te is merj váltani, változni, változtatni, vállalkozni! – A magunkra találás napja

Plus Size magazin

Szeretettel invitállak egy különleges programra. Egy egész nap, amivel megajándékozhatod magad, és garantáltan új emberként lépsz majd ki az ajtón a végén.
Szakértők mutatják az utat, segítik az eltévedt vándort. Különleges élettörténeteken keresztül tapasztalhatod meg a „másképp is lehet” szabadságát.
Találkozhatsz bátor …

Kihagyhatatlan fesztivál a húsmentes ételek kedvelőinek!

Plus Size magazin

A WestEnd Tetőkertjére költözik szeptember második hétvégéjén Magyarország egyik legizgalmasabb gasztrofesztiválja, a kifejezetten növényi ételekre specializálódott  Vegan  Food  Fest.
Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a növényi ételek ünnepe védjegyet viselő fesztivál, ahol az érdeklődök betekintést nyerhetnek a növényi alapú ételek izgalmas …