Lazulj!

Decemberben újra Harlem Gospel Choir koncert!!!

Plus Size magazin

Szarka Tamás, a Kossuth-díjas énekes is színpadra lép a világhírű Harlem Gospel Choir budapesti koncertjén december 11-én a Budapest Kongresszusi Központban. 
2016 után ismét Magyarországra látogat a jazz és gospel New York-i kórusa, a Harlem Gospel Chior. Az előző évek hatalmas sikerei …

Szilveszteri időutazás az Akvárium Klubban

Fabri Anna

Hagyományteremtő szándékkal indítja útjára az Akvárium Szilveszter Happy 1998 eseményt a főváros legjobb nagy klubja, melynek keretében három tematikus teremben szólnak majd a ‘90-es évek legismertebb zenéi: érkezik Budapest legnagyobb házibulijával az ország egyik kedvenc DJ párosa, hogy egy felejthetetlen, …

Ismét megnyitja kapuit az ország legnagyobb gyerekszobája

Plus Size magazin

Több mint ezer vasútmodell zakatol majd keresztbe-kasul december 2- és 3-án a Gellért Hotel termeiben, elhozva az Advent hamisítatlan hangulatát. Az Adventi Mesehotelben a mesés terepasztalokon suhanó vonatokon túl lesz Mese-Szalon mások mellett csipkeszoknyás tündérkékkel, és meseshow Eliza mesebeli vendégeivel.

 
 
Advent …

Egy csipetnyi kézzel írt varázslat- igazi családi program a karácsonyi szünetben

Plus Size magazin

Kevés olyan ember van, akit ne varázsolna el a karácsonyi hangulat, ne érezne gyermeki örömöt a mézeskalács, a fűszeres puncs és a sült alma illatát érezve, ne idézné fel legszebb élményeit, ha felcsendülnek az adventi szólamok, vagy ha kezébe tart …

Válj egy estére Te is Titanic kutatóvá!

Plus Size magazin

Fedezd fel a világ legismertebb hajóroncsának titkait sötétben, zseblámpák fényében! Válj egy este erejéig Titanic kutatóvá, és érezd át az expedíciók izgalmát, amelyek először világították meg a mélyben a Titanic körvonalait! 
Kivételes programot kínál a Titanic kiállítás, amely év végén végleg …

Depeche Mode és Iron Maiden a Telekom VOLT fesztiválon – ne maradj le az early bird jegyekről!

Plus Size magazin

Stadionsztárokkal indul 2018-as a Telekom VOLT Fesztivál programja. A Depeche Mode és az Iron Maiden mellett a Hurts és a Hollywood Undead is fellép Sopronban az ötnapos VOLTon. A kedvezményes, 60 órás „early bird” jegyelővétel november 23-án, délben indul. Öt- …

Plus size nő a Playboyban!

Plus Size magazin

Fotó: Instagram/Molly Constable
Egy plus size modell, Molly Constable is helyet kapott a nagy múltú magazin oldalain. A gyönyörű fotókat Heather Hazzan készítette.
Molly nemrég az angol Harper’s Bazaarban is szerepelt, és a Vogue szerint is az idei év 20 ígéretes modellje között a helye.
A modell …

Hatalmas kis hazugságok – Megjelent a sikersorozat alapjául szolgáló regény!

Plus Size magazin

Idén novemberben az ausztrál írónő, Liane Moriarty eddigi legnépszerűbb könyve, a Reese Witherspoon és Nicole Kidman nevével fémjelzett sikersorozat alapjául szolgáló Hatalmas kis hazugságok is elérhetővé vált a magyar közönség számára az Alexandra Kiadó gondozásában.
A pengeéles logikával megírt történet szinte az …

Itt a Halloween! Szuper programok, ha kikapcsolódnál

Plus Size magazin

Az október nemcsak a sütőtökökök és pumpkin latték ideje, hanem az a bizonyos időszak, amikor beöltözhetünk, kísérletezhetünk izgalmas sminkekkel és végig bulizhatjuk azokat a bizonyos “rémisztő” napokat: igen! hamarosan itt a Halloween!
Az október nemcsak a sütőtökökök és pumpkin latték ideje, …