Impresszum

Felelős kiadó:
Creative-Life Kft.
Telefon: +36 70 978 7330
info@plus-size.hu
1054, Budapest
Honvéd utca 8.
13-as csengő, 1/2

Főszerkesztő:
Kozma Rita
rita.kozma@plus-size.hu

Szerzők:
Kozma Rita
Stőhr Gréta
Czakó Mariann
Zellei Tündi
Palóczi Bogi

Vida Ági
Huszár Ági

Social media asszisztens:
Fábri Anna
info@plus-siz.hu

Értékesítés:
sales@plus-size.hu

Szerzői jogok

Jelen honlap kiadója a Creative-Life Kft.

Mindazon felhasználó (látogató, stb.), aki belép a www.plus-size.hu szájtra (vagy a Creative-Life Kft. kiadásában megjelenő bármely társoldalra, annak bármelyik oldalára), a belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

 1. A www.plus-size.hu webszájton (“lap”) található tartalom a Creative-Life Kft. (“kiadó”) – vagy a megjelölt harmadik személyek – szellemi tulajdona.

 2. A Creative-Life Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

 3. A lapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé [Szjt. 36. § (2)]. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

 4. A Creative-Life Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

 5. A Creative-Life Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

 6. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Creative-Life Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

 7. A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való írásos hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

 1. nem módosítja az eredeti információt,

 2. a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 1. A www.plus-size.hu domainnév, valamint az “Plus Size magazin” név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Creative-Life Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

 2. A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

 3. A Creative-Life Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.