2017. december 12.
Gabriella napja van.

ZL

  • 0

Nem követte az édesanyja példáját

Plus Size magazin, Önbizalom rovat

Fotó: Denisebidot.com
Az egyik leghíresebb plus size modell, Denise Bidot egész gyermekkorában azt látta, hogy az édesanyja küzd a testével, de ő elhatározta: nem követi az anyai mintát.
“Teljesen összezavart, hogy láttam őt szenvedni a súlya miatt: amikor ránéztem, azt láttam, hogy …

  • 0

“Akkor kezdtem önmagammá válni, amikor már nem foglalkoztam annyira az emberek véleményével”

Plus Size magazin, Önbizalom rovat

Sarah Taylornak születése óta tenyérnyi anyajegy van az arcán. A lány ahelyett, hogy próbálná elfedni, inkább úgy döntött, elfogadja magát olyannak, amilyen. Instagram-posztjainak kedveltsége arra utal, hogy nagyon jól tette, hiszen sok embernek állít példát a pozitív testszemléletre, sok embernek …

  • 0

Plus size nő a Playboyban!

Plus Size magazin, Lazulj!, Önbizalom rovat

Fotó: Instagram/Molly Constable
Egy plus size modell, Molly Constable is helyet kapott a nagy múltú magazin oldalain. A gyönyörű fotókat Heather Hazzan készítette.
Molly nemrég az angol Harper’s Bazaarban is szerepelt, és a Vogue szerint is az idei év 20 ígéretes modellje között a helye.
A modell …

  • 0

Super size üdülőparadicsom nyílt a Bahamákon

Plus Size magazin, Lazulj! rovat

Fotó: Facebook/The Resort
Eleuthera szigetén nyílt egy üdülőparadicsom, ahol akár super size emberek is kényelmesen mozoghatnak és biztonságban használhatják a berendezést. Ugyanis az egész komplexumot úgy tervezték, hogy benne minden alkalmas legyen arra, hogy akár 250 kilós emberek használják őket: a …

  • 0

Jövőre ők lesznek az „újoncok” az ikonikus fürdőruhás magazinban!

Plus Size magazin, Lazulj!, Önbizalom rovat

Emlékeztek Georgia Gibbsre és Kate Wasley-re, a vékony és a duci ausztrál modellre, akik a legjobb barátnők, és akik a közös fürdőruhás fotójukkal nemrég az Instagram sztárjai lettek?

  • 0

A gyermekeknek sem mindegy, mit viselnek

Plus Size magazin, Önbizalom, Plus Mami rovat

Nem szabad, hogy egy gyermek a ruhái alapján értékelje önmagát, de az is biztos, hogy segíti őt, ha a testalkatának és a korának megfelelő öltözéket viselhet.
Erről tanúskodik a 12 éves Adrian Mead története. A fiú már öt éve plus …

  • 0

Saját sportruházati márkával rukkolt elő a modell Candice Huffine

Plus Size magazin, Stílusos rovat

Akkor jött az ötlet, amikor a modell a bostoni maratonra készült. Egy kényelmetlen és a testéhez nem passzoló leggingsnek köszönhetjük, hogy megszületett Candice Huffine saját sportruha-kollekciója. Az új leggingst a maratonon tesztelte.

Day/Won (@yourdaywon) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 18., 04:31 …

  • 0

“Hibák” csillámporba vonva

Plus Size magazin, Önbizalom rovat

Három barátnő készíttetett magáról egy fotósorozatot, amelyen pontosan azokat a testrészeiket helyezik meztelen valójukban a figyelem középpontjába, amelyeket a legkevésbé tudnak elfogadni, és amelyeket éppen ezért egyébként eszük ágában sincs mutogatni, esetleg saját maguk sem néznek rájuk szívesen. Sőt nem …

  • 0

Ashley Graham farmerkollekciót tervez

Plus Size magazin, Stílusos rovat

A szupermodell már megmutatta alkotói vénáját és kreativitását az Addition Elle-lel közös fürdőruha- és fehérneműkollekcióval. Most a Marina Rinaldi kérte fel, hogy közreműködjön a 2018 februárjában boltokba kerülő farmerkollekciójának megtervezésében.
Mint egy interjúban Ashley elmondta, az új kollekcióhoz a saját gardróbjából …