A divatblogger GabiFresh fürdőruha-kollekciót tervezett – videó!

Plus Size magazin, Önbizalom, Stílusos rovat

Nyitókép: Instagram/GabiFresh

Ötszáz nő közül választották ki azt a kilencet, akik bemutatták GabiFresh divatblogger és a Swimsuits For All közös munkájának eredményét, az új fürdőruha-kollekciót.

A kilenc nő között van 42-estől 58-as méretig mindenféle, vagyis mindannyian abban a mérettartományban vannak, amelyben az új fürdőruhák kaphatók.

A felhívásra a világ minden tájáról érkeztek nők, akik szívesen részt vettek volna a kampányban, közülük választotta ki GabiFresh – aki egyébként 2014 óta tervez fürdőruhákat a Swimsuits For Allnak – azt a 9-et, akikkel együtt végül bemutatták a csodás darabokat.

“Folyamatosan motiválnak és inspirálnak a követőim, a támogatásuk a világot jelenti számomra – mondta GabiFresh a Dailymail.co.uk-nek. – Észbontó élmény volt, hogy ennyien eljöttek a castingra! Ez a kollekció életre hívja a nyár vidám, flörtölős, játékos szellemét, és ez a kilenc nő is megmutatta ezt az oldalát. Remélem, ez a kampány ezzel a sokszínű csapattal másokat is arra ösztökél majd, hogy legyenek magabiztosak és érezzék jól magukat fürdőruhában, függetlenül a bőrszínüktől, méretüktől vagy a testalkatuktól.”

Kattintásra indul a videó!

Itt a nyílra kattintva lapozgatva megnézhető mind a kilenc résztvevő:

Még több fotót és videót találsz a GabiFresh x Swimsuits For All kampányról is a márka Instagram-oldalán!

Don’t drop the ball. Shop the new @GabiFresh collection today! Link in bio.

Swimsuits For All (@swimsuitsforall) által megosztott bejegyzés,

  • 0
  • Nyomtatom