Itt vásárolj plus size darabokat a Glamour-napokon!

Kozma Rita, Stílusos rovat

Mától vasárnapig kedvezményesen vásárolhatunk a Glamour-kuponokkal, és szerencsére plus size darabokat is beszerezhetünk.

Mivel magam is dolgozom a Glamour-napokon stílustanácsadóként, különös figyelemmel böngészem a magazinhoz csatolt kuponfüzetet, amely számtalan üzlet kínálatához ad kedvezményt. Szerintem szuper, hogy ezeken a napokon a rengeteg szépségtermék, divatkellék mellett akár mosógépet vagy éppen bútort is vásárolhatunk, amihez pláne nem jön rosszul 20-30% kedvezmény.

Ezenkívül mint a Plus Size magazin főszerkesztője lézerszemmel vizslattam a kifejezetten telt nők számára ruhákat kínáló brandeket, és nagy örömömre több ilyet is felfedeztem a kuponfüzetben. Sőt a kismamákat sem hagyták lehetőség nélkül – aminek külön örülök -, így a babavárók többek között a Mamas&Papasban vagy épp a Hello Mamiban is nézelődhetnek.

No de hol vásároljon a plus size nő a Glamour-napokon?

A C&A, Dorothy and Aby, KIK, Marks&Spencer, Takko fashion, Tchibo, F&F, Triumph mind-mind szuper akcióval kedveskedik ezeken a napokon, így érdemes átgondolni, hogy most frissítsük tavaszi-nyári ruhatárunkat, vagy most szerezzük be a vágyott alakformáló fehérneműt vagy melltartót. Annak is örülök, hogy különböző árfekvésű üzletekhez is van kedvezmény, így senki sem marad lehetőség nélkül.

Nincs más hátra tehát, mint beszerezni a magazint, a kuponfüzetből kikeresni a fentebb említett márkák kedvezményes kuponjait, és irány az üzlet.

Ha pedig az Aréna plázába jöttök, gyertek hozzám stílustanácsadásra, és szívesen segítek a megfelelő darab kiválasztásában.

  • 0
  • Nyomtatom