Az ASOS igazi plus size nővel reklámoz, a vásárlók ünneplik a döntést – videó!

Plus Size magazin, Önbizalom, Stílusos rovat

Volt olyan, aki meglátta a hirdetést, és azonnal meg is rendelte a bikinit – szóval, úgy tűnik, az ASOS igen jól döntött, amikor a telt idomú, barna bőrű szépséget, Vivian Eyo-Ephraimet választotta a ragyogó sárga fürdőruha bemutatásához. És nemcsak a modell szépsége miatt, hanem azért is, mert a vásárlók így tényleg láthatják, hogyan fest majd a ruhadarab rajtuk, amennyiben hasonló testalkattal rendelkeznek, mint Vivian. Ezt is sokan megjegyezték a márka közösségi oldalaira írt lelkes kommentekben.

Kattints, és nézd meg a videót itt:

Vivian Eyo-Ephraim (@vivss_x) által megosztott bejegyzés,

A sok pozitív visszajelzést meg is köszönte rajongóinak a londoni Bridge Models Agency modellje, aki egyébként rádióműsort is vezet, és igazi Nicki Minaj-rajongó. Mint azt a húszéves szépség a Metro.co.uk-nek elmondta, még mindig új számára a modellkedés világa, de sosem tapasztalt jó érzéssel tölti el a támogatás, amit kap, és a sok pozitív visszajelzés a munkájára.

“Nem is lehetnék hálásabb az ASOS-nak és a Bridge-nek, hogy esélyt adtak nekem arra, hogy megmutassam a világnak: mindenki gyönyörű, függetlenül a testalkatától, a méretétől vagy a származásától” – mondta Vivian, és hozzátette: mindenki szeretné, ha őt is észrevenné a divatvilág, ha ő is képviselve lenne, nem csak egyféle szépség, hiszen a világ nagyon sokszínű hely.

Ha te is kedvet kaptál hozzá, szerezd be a sárga bikinit az ASOS-tól!

Forrás: Metro.co.uk, Hollywoodlife.com

  • 0
  • Nyomtatom