Alig lehet ráismerni Melissa McCarthyra az új filmjében!

Plus Size magazin, Lazulj! rovat

A vagány Melissa McCarthy sokunk kedvence, és erre jó okunk van: nemcsak tehetséges színésznő, de sikeres ruhatervező is. Márkája, a Seven7 nagy népszerűségnek örvend a plus size nők körében.

Októbertől nézhetjük majd meg új filmjét, a Can You Ever Forgive Me?-t, amely más, mint a könnyed vígjátékok, amelyeket eddig megszokhattunk McCarthytól. Az új mozi Lee Israel életrajzíró igaz történetét viszi filmvászonra – az ő történetének is azt a szakaszát, amelyben megcsappan a sikere, mert nem tud lépést tartani az új trendekkel, és mivel súlyosan elmaradt a lakbérrel, más módon próbál bevételt szerezni: hírességek nevében ír leveleket, és meghamisítja az aláírásukat. Minden jól is megy egészen addig, amíg el nem kezdődnek a gondok…

Melissa a vígjátékoktól a komolyabb témák, a dráma felé fordul az új filmjével. De nemcsak a műfaj drámai, hanem a színésznő átalakulása is, hiszen – mint az már az előzetesből is kiderül – a szerephez nagyon más külsőt öltött, mint amit megszokhattunk tőle.

Aki régen látta a színésznőt, egyébként is észrevehet változást a külsején, hiszen az elmúlt évben a ketogén diétával és rendszeres mozgással több mint harminc kilótól megszabadult.

Forrás: Inquisitr.com

  • 0
  • Nyomtatom