Reese Witherspoon plus size kollekciót tervezett

Plus Size magazin, Stílusos rovat

Már kapható az Eloquii webshopjában az a kollekció, amely a színésznővel közös munka eredménye, és amelynek a darabjai akár 58-as méretben is beszerezhetők.

Reese Witherspoon márkája, a Draper James szép sikereknek örvendett az elmúlt három évben, de eddig legfeljebb 44-es méretben voltak beszerezhetők a ruhái. Az Eloquiival összefogva most megalkották a közös, limitált szériájú, 30 darabos tavaszi kollekciójukat, amely már a nagyobb méretet viselő nőket is kiszolgálja – hiszen az amerikai nők kétharmada 44-es méret feletti, és a világ más tájain sem járnak a csodájára a 44-esnél nagyobb méretet viselő nőknek.

A Glamournak adott interjúban a színésznő elmondta: szerinte a divatipar általában túl komoly, ő pedig az olyan ruhákat szereti, amelyekben van egy kis vidámság. “Az anyukám, a barátnőim és én egész nap vicceket mesélünk és nevetünk. Ezt akartuk visszaadni a ruhákkal is.”

Íme a kedvenceink:

Bár a weboldalon normál méretű modelleken mutatják be a ruhákat, az Instagramon lehet találni bloggereket, akiken megnézhetjük, hogy fest a ruha egy igazi telt idomú nőn.

  • 0
  • Nyomtatom