Kendőzetlenül őszintén – ruhák, amiket érdemes volt megvenni és amiket nem

Kozma Rita, Plus Size Tv, Stílusos rovat

Mindannyian vásárolunk ruhákat. Akkor is ha kell, lehet akkor is, ha épp nincs rá szükségünk, de vásárolunk. Azonban nem mindegy, hogy mire költjük, avagy mire dobjuk ki a pénzünket, nem igaz?

Éppen ezért elhatároztam, hogy az Ébredj Ritával!-youtube-csatornámon rendszeresen lesznek olyan videók, amelyekben arról adok hírt, hogy melyek voltak azok a ruhák, amelyeket érdemes volt beszereznem és melyek azok, amelyekre kár volt elpazarolni a pénzem.
Természetesen ezek szubjektív vélemények, de minden egyes negatív – és persze pozitív – vélémenyt is megpróbálok alátámasztani.
Fontosnak tartom azt is, hogy attól, hogy egy márkánál egy ruha nem jött be, még ne húzzuk le a céget a wc-n, hiszen lehet egy másik darabjukat meg imádjuk, imádtuk.

Jöjjön hát az első szókimonó videóm a témában!
Ha nem szeretnétek lemaradni a legújabb videókról és azokról a nyereményjátékokról, amelyeknek feltétele, hogy a videocsatorna feliratkozói legyetek, iratkozzatok fel rá (a feliratkozás melletti csengő gombra kattintással pedig minden héten értesítést kaptok arról, ha új videó jelent meg)

  • 0
  • Nyomtatom