Kis csoportos stílustanácsadás telt nőknek!

Plus Size magazin, Önbizalom, Stílusos rovat

Ha belenézel a tükörbe, és csak azt látod, hogy itt husi, ott husi, ha nem érzed jól magad a bőrödben, csak a pluszkilókat veszed észre magadon, ha úgy érzed, hogy nem áll jól semmi, és nem is tudod, hol vásárolj, ha sokszor öltözöl feketébe, mert abban elbújhatsz, elrejtőzhetsz, ha nem mersz színeket viselni, ha félsz, hogy kritizálnak, beszólnak, akkor gyere március 24-én a Plus Size stílusakadémia első állomására!

Ha megfogadod az itt hallottakat, és beépíted az életedbe, garantálom, hogy csinosabb, magabiztosabb leszel, jól fogod érezni magad a ruhádban, vonzónak fogod érezni magad – ami által erősödik az önbizalmad is. Azt is megtudod, honnan szerezheted be a neked való ruhákat!

Töltsünk együtt egy jókedvű napot, és ismerd meg, milyen ruhákat érdemes hordanod, ha szeretnéd kiemelni egyes testrészeidet, vagy éppen elrejteni, azaz elterelni a figyelmet más testrészeidről.

Ezen a kis csoportos stílustanácsadó napon részletesen megtárgyaljuk, hogy ki milyen alkati típusba tartozik (alma, körte, eper, ceruza, homokóra), és hogy a te testalkatodra milyen szabásvonalak előnyösek, és mi az, amit jobb elkerülnöd.

Megnézzük, milyen színtípusba tartozol, a haj- és a bőrtónusodhoz milyen színeket érdemes viselned, hogy ragyogj. Hiszen tudjuk, hogy egy színkombináció befolyásolhatja egy tárgyalás, egy állásinterjú kimenetelét is.

Szó lesz cipőkről, kiegészítőkről, ékszerek kombinációjáról, a mintákról, hogy melyek előnyösek a plus size nőknek, és hogyan viseljék őket.

Az alkati sajátosságaidon és a színtípusodon kívül az öltözködési tanácsadás során a korodat is figyelembe vesszük, hiszen nem mindegy, hogy húszéves vagy vagy negyvenéves, valamint ahhoz is igazodunk, hogy milyen az életviteled: a munkád, a hobbid; hogy családos vagy-e, vagy éppen szingli. Ezek mind számítanak, ha praktikus és egyben csinos ruhatárat szeretnél! Sőt lesz egy listád a neked való üzletekről, árfekvések és stílusok szerint – és kedvezményt is kapsz plus size ruhaüzletekhez!

Az “elméleti” részt végül átültetjük a gyakorlatba: közösen elmegyünk ruhát próbálni. Sok nevetésre és sok tanulásra számíthatsz!

Természetesen egész nap kérdezhetsz is!

Egészséges finomságok és kávé, tea is várnak rád a nap folyamán, ha felfrissítenéd magad.

A PlusSize Öltözködés Stúdió ára: 19 900 Ft
Lefoglalás: 9900 Ft

Érdeklődj és jelentkezz itt: kozmaritastyling.hu/kapcsolat

Kövesd a PlusSize Öltözködés Stúdió Facebook-eseményt, nehogy lemaradj a friss hírekről a tanácsadó nappal kapcsolatban!

Figyelem!
Ha mind a 4 stúdión részt veszel, csodás ajándékokat is kapsz! Olvass tovább!

Miben segít a PlusSize Stílusakadémia?

Töltődj fel, érezd jól magad és tanuld meg a 4 alkalomból álló PlusSize Stílusakadémián, hogyan lehetsz igazán boldog nő!

Itt sok-sok segítséget kapsz majd ahhoz, hogy:

  1. megismerd, milyen színek, fazonok előnyösek neked, ezáltal csinosabbnak érzed magad fogyás nélkül is (PlusSize Öltözködés Stúdió),
  2. megtanuld, hogyan sminkeld magad, milyen színek illenek a szemszínedhez, milyen technikákkal slankítsd az arcod, “kicsinyítsd” az esetleges tokát vagy épp halványítsd a ráncokat (PlusSize Smink Stúdió),
  3. egyre jobban és jobban szeresd magad, ami nem csak neked jó, hanem környezetednek is (PlusSize Önbizalom Stúdió),
  4. megtaláld álmaid párját – vagy ha már megtaláltad, hogyan lehet hosszú távon izgalmas a kapcsolatotok (PlusSize Párkapcsolat Stúdió)

A 4 alkalmas, teljes PlusSize Stílusakadémia ára: 79 600 Ft
Lefoglalás: 35 000 Ft

AJÁNDÉKOK

Ha március 15-ig lefoglalod a helyed mind a 4 PlusSize Stílusakadémiára, ajándékba kapsz hozzá:

  • 45 perc személyre szabott online stílustanácsadást Kozma Ritától, a telt nők stílustanácsadójától
  • egy példányt az Önbizalom minden hétre című noteszből!

Érdeklődj és jelentkezz itt: kozmaritastyling.hu/kapcsolat

A PlusSize Stílusakadémia szakértői és tanácsadói

Kozma Rita stylist, önbizalomtréner
Csaba Eszter pszichológus, pozitív testkép edző
Gyivicsán Kati sminkes, szépségszerkesztő

 

  • 0
  • Nyomtatom