Szeretnéd jobban szeretni magad? Egyszerűbb, mint gondolnád!

Kozma Rita, Önbizalom, Plus Size Tv rovat

Azt mondják minden elhatározás kérdése, no persze nem árt, ha tudjuk a receptet ahhoz, hogy elérjük a hőn áhított célt és persze ami nélkül nem megy, az a kitartás. Most egy olyan témát hoztam, aminél szinte nem is lehet semmi sem fontosabb az életedben.

Azt gondolnád, hogy a kollégák, a barátaid, a családod szereti ha panaszkodsz? Ha bántod magad? Ha azt mondogatod magadra, hogy fogyni kellene meg milyen nagy a feneked vagy a hasad? Szerinted szereti ezt bárki is? És ugye nem akarsz nekik ártani? Nem akarod azt, hogy ezáltal ne akarjanak veled lenni? (megtörténhet…)
Éppen ezért cseppet sem elhanyagolható, sőt mi több az egyik legfontosabb feladatod az életedben, hogy megszeresd vagy legalább jobban szeresd magad. Hiszen a környezetednek biztos, hogy elege van a szomorkodásodból és önkínzásodból, de ami még ennél is jóval fontosabb: NEKED sem jó, ha bántod magad.
Remélem már összeállít a kép, hogy sem neked, sem a szeretteidnek nem kedvez az, ha nem szereted magad, ha az önbizalmad a bokádnál kullog.

Éppen ezért készítettem ezt a videót, amiben gyakorlati tanácsokat adok arra, hogy miképp és hogyan szeresd magad jobban – természetesen a saját bőrömön teszteltem mindent – és abban is segítek, hogy másképp gondolj magadra, mint eddig.
De ahogy a cikk elején is írtam, ha szeretnéd a változást, akkor tenned is kell érte, a receptet odaadom, hajrá!
Korábban én is hadilábon álltam az önbizalommal, senki sem segített abban, hogy hogyan és miképp szeressem jobban önmagam. Végül, évek alatt kidolgoztam ezt a módszert (és még több részletét, de erről majd később) és szeretném megosztani veled, hogy segíthessek.

Ha tetszett a videó, iratkozz fel az ÉBREDJ RITÁVAL youtube-csatornára (kattints a csengőre is, hogy garantáltan megkapd az új videókat), mert a feliratkozók egyrészt sosem maradnak le a videókról, másrészt részesei lehetnek a nyereményjátékoknak!

KATTINTS A VIDEÓRA A TANÁCSOKÉRT!

  • 0
  • Nyomtatom