Tóth Vera: „A kitartás és a rendszeres edzés meghozza a várt eredményt!”

Plus Size magazin, Fitt Plus rovat

Az énekesnő életében rengeteg minden változott az elmúlt egy évben. „Elképesztő, hogy mennyire hamar elrepült ez az egy év és mennyi minden történt… de a legjobb dolog, hogy sikerült még 10 kilótól megszabadulnom” – mesélte lelkesen Vera, aki bár még nem érte el a hőn vágyott 65 kilót, biztos benne, hogy kitartása és a rendszeres edzés meghozza a várva várt eredményt! „A Power Plate-ben megtaláltam az én mozgásformámat.”

Miért jobb otthon edzeni? A válasz egyszerű!

„Otthon mindig minden intimebb, nem kell mások előtt feszengeni, nem kell megfelelni! Magadnak akarod teljesíteni azt a félórát, nem pedig az edződnek vagy a nálad vékonyabb nőnek, aki persze mindig akkor jön edzeni, amikor épp Te is ott vagy” – nevetett Vera, aki szerint nagyon sok nő érez úgy, mint ő. – „Jó érzés, amikor magadra vagy utalva, tőled függ a fejlődés és a tempó is. Az otthon nem csak arról szól, hogy chipset eszünk és leülünk a tévé elé, hanem arról is, hogy aktívan töltjük az időnket. Naponta félóra edzés bele kell hogy férjen az életünkbe!”

Mindenkinek magához mérten kell edzenie!

Tóth Vera tisztában van vele, hogy neki melyik testrészeire kell jobban odafigyelnie, vagy többet edzenie. „Nálunk családi vonás az erősebb, izmosabb felsőtest, így arra kell jobban koncentrálnom edzés közben. Én sosem leszek egy Audrey Hepburn… de a Power Plate edzéssel nagyon jól lehet alakítani a testet!”

Sokan elfelejtik, hogy a megfelelő edzés fontos, de nem elég. Az étkezésünkre is nagyon oda kell figyelnünk. Vera a tenyérnyi adagokban hisz: inkább többször, de keveset!

„Egyél mindent, amit megkívánsz – mondjuk azért csokiból ne egyél meg egy tenyérnyit, de nem szabad kínoznunk magunkat, mert az hosszútávon úgysem működik. Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki egész életében csak natúr húst eszik salátával, és sosem kíván meg mást. Inkább a mértéktartás a fontos, és persze a rendszeres és hatékony edzés.”

  • 0
  • Nyomtatom