Gigi és Bella Hadid unokahúga a plus size modellvilág új felfedezettje

Plus Size magazin, Önbizalom rovat

Gigi és Bella Hadid neve még azok számára is ismerős lehet, akik amúgy nem járatosak a modellvilágban. A két híresség családjának új büszkesége unokahúguk, a 19 éves Joann Van Den Herik, aki máris keresett arc a modellvilágban: ő lesz a Debenhams tavaszi-nyári fehérnemű-kollekciójának arca.

Az ismertségéhez a külsején kívül az is hozzájárult, hogy a közösségi médiában aktív tagja a pozitív testszemlélet mozgalomnak, azt vallja, hogy a méret nem számít, mindenki úgy tökéletes, ahogy van. Nemrég posztolt magáról két fehérneműs fotót, az egyiken smink van rajta, és kihúzza magát, a másikon lazább pózban látható, smink nélkül.

Joann (@joannvdherik) által megosztott bejegyzés,

“Egész életemben a súlyomra koncentráltam. Olyan sokszor mondják a nőkre, hogy kövér, hogy gyerekként azt hittem, ez a legrosszabb dolog, amit mondhatnak ránk az emberek. De ha valakit kövérnek neveznek, az többet árul el arról, aki mondja, mint arról, akire mondják – írta a fotóhoz. – A legtöbben azt mondanák, hogy a jobboldali kép előnytelen. De én szeretem. Szeretem, hogy láthatod a hurkáimat, a tökéletlen bőrömet, a cellulitiszemet. Ezen a képen látható minden, ami bizonytalanná tett önmagammal kapcsolatban. Ez nagy lépés nekem, mert még mindig nem vagyok teljesen magabiztos, de meg akarom mutatni nektek, hogy még azok az emberek sem tökéletesek, akiket sokan követnek. Régebben gyűlöltem minden porcikámat, ami nemcsak abban nyilvánult meg, hogy bántottam magam, hanem abban is, hogy irigykedtem más nőkre. Örülök, hogy rájöttem, hogy a testem fantasztikus, és hogy tökéletes nem létezik.”

Joann (@joannvdherik) által megosztott bejegyzés,

Joann (@joannvdherik) által megosztott bejegyzés,

  • 0
  • Nyomtatom