Hoppá! Korábban érkezik Magyarországra Christian Grey!

Plus Size magazin, Lazulj! rovat

2015-ben jelent meg a Szürke ötven árnyalatának története Christian Grey tolmácsolásában, most végre itt a folytatás!  A sötét ötven árnyalata pusztító szenvedélyét, kínzó gondolatait, fájdalmas vívódásait és gyötrő vágyait ezúttal Christian Grey szemszögéből ismerhetjük meg.

Bár a Sötét magyar kiadása eredetileg csak Valentin-napra volt várható, most kiderült: a szerelmesek világnapja előtt 5 nappal, február 9-én már a boltokban lesz itthon is a kötet.

Úgy tűnik hatalmas az érdeklődés Magyarországon is Christian verziója iránt, a Sötét hónapok óta a hazai előjegyzési sikerlisták élén van. A nagy érdeklődésre való tekintettel kivételesen a kötet megjelenésének napján azonnal elérhető lesz e-könyvben is Christian vallomása.

Sötét ott kezdődik, ahol az előző részt letettük: a Szürke perzselően érzéki afférja szívszakadással és vádaskodással ért véget, de Christian Grey sehogy sem tudja kiverni a fejéből Anastasia Steele-t. Elhatározza, hogy visszaszerzi, ezért igyekszik elnyomni magában a sötét vágyakat és az uralkodási kényszert, és úgy szeretni Anát, ahogy a nő megkívánja.  Ám a gyerekkorában átélt szörnyűségek még mindig kísértik, Jack Hyde, a simlis főnök pedig magának akarja megkaparintani Anát. Segíthet-e Dr. Flynn, Christian pszichológusa és egyben bizalmasa, hogy legyőzze a múlt démonjait? Vajon a férfinak, aki ennyire súlyos lelki sérült, lesz-e esélye megtartani a lányt? Minden kiderül a február 9-én a Sötét megjelenésének napján!

Ötven árnyalat-trilógia világszerte 150 millió példányban kelt el, ez a könyvkiadás történetének eddigi legsikeresebb sorozata.

  • 0
  • Nyomtatom