Chrissy Metz főszerepet kapott egy filmben, és ennek semmi köze a súlyához!

Plus Size magazin, Lazulj! rovat

A színésznőt Joyce Smith regényének filmadaptációjában láthatjuk majd. Joyce Smith igaz történeten alapuló regénye egy 14 éves fiú csodás feltámadásáról szól. Miután John beleesett egy jeges tóba, kórházba került, és hatvan percig élettelenül feküdt. Az édesanyja azonban nem mondott le róla, végig mellette ült, és imádkozott, a fiú szíve pedig csodálatos módon ismét dobogni kezdett. A filmadaptációban Chrissy Metz alakítja majd Joyce Smith-t.

Az Amerikai Horror Story volt számára az első nagy mérföldkő a karrierjében: a Fat Lady, azaz a kövér hölgy szerepe. Később jött sokunk kedvence, a Rólunk szól című széria, amelyben a színésznő egy olyan fiatal nőt alakít, akinek az egész életére, szinte minden gondolatára rányomja a bélyegét a túlsúlya, és ha épp nem is nyíltan tematizálja, a felszín alatt mindig érezhetően ott van a küzdelem, amit Kate magában vív a teste miatt.

Chrissy Metz új szerepe nemcsak azért érdekes, mert a mozifilm újabb mérföldkő lehet a karrierjében, hanem azért is, mert ezúttal nem a testsúlya lesz a középpontban.

Forrás: Deadline.com
Nyitókép: Wikimedia Commons

  • 0
  • Nyomtatom