Ashley Graham mentorkodott egy fogyókúrás valóságshowban, a rajongói egy része kiborult

Plus Size magazin, Lazulj! rovat

A rajongói nem fogadták osztatlan lelkesedéssel, amikor a szupermodellt mentorként látták Khloé Kardashian fogyókúrás valóságshow-jában, a Revenge Bodyban, azaz a “Bosszútest”-ben.

A show-t egyébként is sok kritika érte amiatt, hogy úgy állítja be a fogyást, mint egy eszközt a testszégyenítő családtagok, ismerősök “bosszantására”. A szereplőket nem az motiválja, hogy testileg és lelkileg egészségesebbek szeretnének lenni, hanem hogy másoknak megfeleljenek, és ez eleve sokaknak nem tetszik. Ashleyt is sokan támadták, amiért egy ilyen, alapvetően a testszégyenítésre és az egész kérdéskör rossz megközelítésre építő showt támogat a részvételével.

Revenge Body With Khloe (@revengebody) által megosztott bejegyzés,

“Ne sírj az exed után, inkább végezz guggolásokat, hogy azt kívánja: bárcsak még mindig az övé lenne ez a hátsó” – ez lenne a show küldetése, amiben a plus size szupermodell felbukkant.

A modellkedéshez visszatérést tervező Kelsey Rose, akit Ashley mentorált, egyébként nagyon hálás a támogatásért, és nem lát semmi rosszat a műsorban. A nő egy baleset után, lábadozása alatt felhagyott a mozgással, és most szerette volna visszakapni a korábbi alakját.

Kelsey Rose Weber (@therealkelseyrose) által megosztott bejegyzés,


Az átalakulás, amin Kelsey Rose a show-nak köszönhetően átment

“Az én “bosszútestem” sosem 34-es méret volt, hanem 42-es – éppen annyi, mint a balesetem előtt – mondta a Womenshealth.com.au-nak. – Ashley hihetetlenül támogató volt – amikor mindezt lefilmeztük, még csak az utam felénél jártam, de ő folyton azt mondogatta, milyen gyönyörű vagyok. Egy olyan állapotot szerettem volna elérni, amiben egészségesen kerekded vagyok, de sosem volt célom másokat, akik teltebbek, erre buzdítani. Rengeteg fantasztikus nőt ismerek, akik 48-50-52-es méretet hordanak, de én egyszerűen nem éreztem magam egészségesnek úgy. Minden test más.”

Kelsey Rose Weber (@therealkelseyrose) által megosztott bejegyzés,


Kelsey és Ashley

  • 0
  • Nyomtatom