Így találd meg a hozzád illő ruhákat! Azaz: gardróbrendezési 1X1

Kozma Rita, Plus size stylist, Plus Size Tv, Stílusos rovat

Olykor neked is gondot okoz, hogy mit vegyél fel reggel? Hogy mi az, ami nemcsak jól áll, hanem jól is érzed magad benne, és az alkalomnak is megfelel?

A kérdésket még hosszan folytathatnám, hiszen, gondolom, ahogy velem, úgy veled is előfordul olykor, hogy azt érzed, nincs egy göncöd sem, miközben a szekrény tele, ezért költeni nem igazán szeretnél új darabokra.

Ahogy az élet legtöbb területén, itt is igaz a mondás: nem a mennyiség számít, hanem a minőség. És most ne ijedj meg, nem arra gondoltam, hogy Guccit és Chanelt kell venni – a minőség alatt egészen mást értek.

Persze az sem mindegy, hogy milyen az anyag, de az egyik legfontosabb, hogy olyan darabokra fókuszálj, amelyeket sokrétűen kihasználhatsz, amelyeket jól tudsz kombinálni.
Az ÉBREDJ RITÁVAL youtube-csatorna legújabb videójában 3 olyan gardróbtrükköt osztok meg veled, amely megkönnyíti az életed.

Miért és hogyan?

  • Időt és energiát takarít meg neked – hiszen gyorsabban, rövidebb idő alatt megtalálod a szekrényedben a megfelelő ruhát.
  • Megóv a mérgelődéstől – nem kutakodsz hosszú percekig idegesen, hogy mit vegyél fel, és mivel kombináld.

Kattints, nézd meg a videót, és ha nem szeretnél lemaradni a heti tanácsokról, iratkozz fel a csatornára! Ha pedig még több öltözködés és önbizalom-erősítő tanácsra vágysz, szerezd be a molett nők könyvét, a Plus Size Stílusbibliát!

  • 0
  • Nyomtatom