Megnyílt az első szalon plus size menyasszonyoknak Liverpoolban

Plus Size magazin, Stílusos rovat

Sok menyasszonynak nem csupa móka a nagy napra való készülődés, hanem csalódást, stresszt, frusztrációt, kompromisszumot is rejteget, ugyanis a “valós méretű” nők egy jó része alig talál a kínálatban olyan ruhát, amely tökéletesen passzol rá és tetszik is neki. Rengetegen kénytelenek emiatt netről megrendelni a ruhát, és reménykedni, hogy majd tökéletesen passzol is.

Ezen akart változtatni Marisa Rooney, amikor Liverpoolban szalont nyitott plus size, vagy ahogy ő nevezi: “life size” menyasszonyok részére, akik 44-es vagy nagyobb méretet hordanak.

A Beautiful Bridesban segítenek az ügyfél alkatához és sziluettjéhez legmegfelelőbb formákat, szabásokat megtalálni, és személyre szabják nagy márkák ruháit – akár arra is van lehetőség, hogy bizonyos elemeket rátegyenek a ruhára vagy elvegyenek róla, hogy ne kelljen az aráknak kevesebbel beérniük, mint amit megálmodtak maguknak. Ezenkívül a cipő, a fehérnemű és a kiegészítők kiválasztásában is segítenek a hozzájuk fordulóknak.

Tudtok ilyenről Magyarországon?

Look at that smile… a moment captured in time forever… my first bride who bought from my boutique…. i will never forget this moment and the time i spent with my beautiful bride rachael cardy…together we made a dream come true💕 (this was not the gown she selected☺️) #wedding #weddingdress #curvybride #diversity #plussizeweddingdress #plussizebride #plussizefashion #plussize #plussizedesigner #dressyourcurves #weddinginspo #weddingblogger#diversity #bridesnorthwest #bride #changingbridal #2018bride #curvybride #curvygirls #plussizebridalgown #fullerfigure #fullfigurebride #weddingsofinstagram #instabridal #instawedding #selflovebringsbeauty #beautybeyondsize #uniquebride #bridalinspo #bodypositive #liverpool #northwestbrides

beautifulbridesliverpool (@beautifulbridesliverpool) által megosztott bejegyzés,

 

  • 0
  • Nyomtatom