Videocsatorna indult neked, a plus size nőnek!

Kozma Rita, Önbizalom, Plus Size Tv rovat

Nem mindig könnyű elfogadni magunkat. De igazából nem is kell elfogadni magunkat, ha nem jó úgy, ahogy van. Ilyenkor változtatni kell. A belső hozzáálláson mindenképp, de akár a külsőn is. Az új videocsatorna, az ÉBREDJ RITÁVAL! ebben is segít.

Elindult a kifejezetten neked, plus size nőnek szóló youtube-csatorna, az ÉBREDJ RITÁVAL!
Mi is ez az ébredés és ki a franc az a Rita?
Az ébredés nem másról szól, minthogy ÉBREDJ rá, hogy te is szép, szerethető, vonzó, csodálatos ember vagy, egy istennő! Ebben segít ez a csatorna, hogy így érezd magad.
Ki a Rita?
Mondhatnám, hogy: hát én, de ez édeskevés, ettől még nem akarod követni a csatornát. 😀

Kozma Rita vagyok, plus size stylist, tanár és a Plus Size magazinnak, amit épp most olvasol, az alapító-főszerkesztője.
A célom az, hogy jobban érezd magad a bőrödben, mind kívül, mind belül, egyre jobban és jobban szeresd magad akkor, ha most úgy érzed, hogy erre csekély az esély.
Már több olyan ügyfelem és tanítványom volt és van, akik rengeteget változtak, sokkal pozitívabban állnak magukhoz és akár 500X több önbizalmuk van, mint korábban (egyik ügyfelemtől idézve).

Szóval ez a csatorna, az ÉBREDJ RITÁVAL! egy újabb olyan munkám, amivel segíteni akarok – neked.
Stílustippek, smink, szépségápolás és sok-sok önbizalom-növelő jótanács vár rád, ha feliratkozol az ÉBREDJ RITÁVAL! csatornára.
Csakis magadért!
ITT tudod megnézni és feliratkozni rá:

  • 0
  • Nyomtatom