Az extrém ducimodell, aki meghódította a világot!

Kozma Rita, Stílusos rovat

Tess Holliday az élő példa arra, hogy túlsúllyal is lehet valaki modell. Persze ehhez a csodás karrierhez több kellett, mint csupán az, hogy bebizonyítja, hogy ott a helye a legnagyobb modellek között.

Bárhogy is nézzük, Tess jóval dundibb Ashely Grahamnél, a világhírű plus size ikonnál, mégis modell lett és nem is akármilyen: híres és keresett. Persze azt azért nem árt számbavenni, hogy a vörös démon gyönyörű, babás arcával, mágikus tekintetével, szexi fürtjeivel akár egy sminkmárka arca is lehetne, mindehhez hófehér bőr és megannyi tetoválás társul. Tess maga az extrém modell megtestesítője. Különleges, feltűnő, nem lehet nem megjegyezni a karakterét.

Szeretném azonban hozzátenni, hogy igen, magam is látom, és gondolom, ti is látjátok, hogy bizony túlsúlyos, talán fáj a térde és a bokája, és egyáltalán nem üdvözítő út, ha úgy gondolkodunk, hogy bármekkora is a súlyfelesleg, jó az úgy, fogadjuk el magunkat. Ha a súlytöbblet az egészégünkre megy, ha már sehol sem találunk magunknak ruhát, ha nem tudunk leguggolni bekötni a cipőfűzőnket, az már nem jó. Nem elfogadható állapot.

Tess túlsúlyával együtt is szupermodell, Ez tény. Gyönyörű nő, és remélem, hogy az egészségével is minden rendben van és lesz, hiszen nemrég adott életet első babájának.

 

Who, me? #perched

Tess Holliday♥️ (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

I love Halloween!! Any guesses what I’m gonna be this year?

Tess Holliday♥️ (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

  • 0
  • Nyomtatom