Vagány, fiatalos plus size szettek, ha valami újra vágysz!

Kozma Rita, Stílusos rovat

Szerencsére egyre több csinos és elegáns plus size ruhát látni – ha még csak webshopban is tudjuk megrendelni – de mi van azokkal, akik inkább a kreatív, fiatalos, esetleg alternatív megoldásokat kedvelik? Nem a súlyunk, a méretünk határozza meg az ízlésünlet, a stílusunkat, hanem mi magunk. Teljesen normális, hogy valaki a romantikusra szavaz, valaki pedig a bőrnadrágra.

Mindehhez pedig a Girl with curves gyönyörű bloggerét “hívtam segítségül”, az ő szettjeiből szemezgettem nektek fiatalos, különleges, jól és okosan kombinálható szetteket, amelyekkel előtérbe helyezhetitek a személyiségeteket, a stílusotokat.
Hiszen egy kerekded plus size nő is lehet csinos, öltözködhet izglamasan.

A szettek között télies és tavaszváró, tavaszi összeállításokat is megtaláltok.
Igazi styling, azaz stílustanácsadói habitus kell egy-egy szettje összekomponáláshoz, érdmes megnézni, hogy mit, mivel párosít. Sokszor épp klasszikus értelemben nem épp összeíllő részleteket láthatunk, mint blézeren viselt öv vagy épp elegáns blúzon pulóver vagy bőrdzseki, de pont ettől lesz olyan különleges az összhang.
Ha szeretsz kísérletezni az öltözködéssel, érdemes végignézned ezeket a fotókat.

Smile, it’s the weekend ✌🏼️ LINK in BIO or http://liketk.it/2pibU #stripes #casualoutfit #curvyfashion #oldnavystyle #leopardprint

Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) által megosztott bejegyzés,

One more in honor of #NationalDogDay 🐶😎#furbabymama #bully #AsSeenOnMe #bulldogsofinstagram #bullylove #TaneshaAndKingston

Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) által megosztott bejegyzés,

  • 0
  • Nyomtatom