Fiatalítsd magad 2 perc alatt ezzel az egyszerű trükkel!

Kozma Rita, Szépség rovat

Sokan a vízre esküsznek, meg a pihenésre, más egy szuper hidratálókrémre. Nem fogok hazudni nektek: egyrészt mind sokat segít, másrészt az időt megállítani nem tudjátok, nem tudjuk. Biztos te is észrevetted már, ha elmúltál 30-35 éves.

Tény, hgy a kívül-belül ápolás inkább segít, mint árt, sőt abban is van valami, hogy a rendszeres odafigyeléssel elérhetjük, hogy később jelenjenek meg a ráncok és a bőrünk feszessége is minél tovább megmaradjon.

A szuper hidratáló készítmények, az élethez való pozitív hozzáállás, egy jó frizura mellett azonban van még valami, amiben hiszek, hogy segíthet.
A jó smink.
A hangsúly nem csak a sminken van, hanem a jó-n is. Hiszen míg sok-sok sminktrükkel árthatunk a megjelenésünknek – kicsinyítjük a szemünket, fakóbbá tesszük az arcunkat, mogorvábbá a tekintetünket -, addig a jól megkreált smink által üdébbek, frissebbek, fiatalosabbak lehetünk.

Az egyik ilyen sminktipp, amit ajánlhatok, a pirosítás.
Egy finom, a bőrszínünkhöz illő pír egészségessé, szexivé teheti az arcunkat, pláne, ha ügyesen és okosan helyezzük el.
Ha még sosem pirosítóztunk, akkor előtte kísérletezzünk otthon – és ha lehet nézzük meg az eredményt nappali fénynél is – és ne feledjük, eleinte inkább kevesebb, mint sem több legyen az a pír.
Később se vigyük túlzásba, de a legfontosabb a gyakorlás.

Az Isadora új Blush & Glow palettája sokat segtíhet, hiszen több árnyalat közül is választhatunk, sőt keverhetjük is őket, egészen addig, amíg megtaláljuk a hozzánk illő tónust. Négy barack és négy korall árnyalattal és egy ragyogó, pezsgőszínű highlighterrel (kiemelővel) segít a tökéletes kontúrozásban, kiemelésben.


A sötétebb árnylatokat a kontúrozáshoz használd, a világosabb árnyalatokat a kiemeléshez. A legfontosabb, hogy kísérletezz, neked hogyan, melyik a legtökéletesebb. Inkább kevesebb legyen, mint több, de ne hagyd el a pirosítást, sokkal életteltelibbé, ragyogóbbá teheti az arcodat, a megjelenésedet.

  • 0
  • Nyomtatom