Mi a szexi és mi a közönséges? Különbségek szótára nem csak plus size nőknek!

Kozma Rita, Napi Plus rovat

Sokan félreértik a szexis, dögös jelző jelentését. Ez nem egyenlő azzal, ha valaki közönséges. Nézzük is, mi az, ami közönséges, hogy jól elhatárolhassuk őket.

A közönséges az, ha úgy nézel ki, mint aki azonnal felkínálja testi bájait egy légyottra – bárkinek. Bárkinek, aki látja. Ha százan látnak, akkor száz embernek, ha ezren, akkor ezernek. Persze lehet, hogy te nem így gondolod, de sajnos sokan mások igen. És ez nem feltétlenül jó neked, hiszen valószínűleg nem ez a célod. Közönséges lehet egy olyan ruha, amiből szokták mondani: “mindened kint van”. Ami nagyon mélyen dekoltált, nagyon mini, nagyon átlátszó, pláne ez a három így együtt.
A kerekded nőknél ez pedig hatványozottan látványos, hiszen sokszor nagyobb a mellbőség, a popsi, így még inkább szembetűnő, ha kipakolunk mindent.

Nincs baj sem a minivel, sem a dekoltázzsal, csak egyszerre sok és persze az sem mindegy, hogy hova viseljük ezt a darabot. Ha péládul otthon a hálószobában szeretnénk elkápráztatni a párunkat, csak nyugodtan dobjunk be mindent, amit csak szeretnénk.

A szexi és dögös lehet akár egy miniruha egy bakancssal vagy egy mindenünket elfedő ruha (akár garbó is) magas sarkúval vérvörös rúzzsal, lehet egy zárt dekoltázsú, derekat hangsúlyozó vörös ruha, lehet egy szűk nadrág egy decens blúzzal, lehet egy szépen kisminkelt szempár a szemüveg mögött vagy épp szűk szabású szoknya egy hozzá illő toppal.
Még véletlenül se keverjük össze a közönségessel, hiszen a szexi egy mágikus, finom megjelenés.
Ha illattal kellene példálóznom, akkor azt mondanám:
a közönséges az, amikor messziről érződik az erőteljes parfüm(?) illat, szúr, csíp, sok, tolakodó, ha elmegyünk az illető mellett, akkor majd’ elájulunk, a szexi pedig az, ha beszélgetünk vele és meg-megcsap az illata, ami elvarázsol.

 

  • 0
  • Nyomtatom