Jól variálható plus size darabok nem csak ünnepekre!

Kozma Rita, Stílusos rovat

Ha ti sem szeretnétek kifejezetten olyan ruhát vásárolni, amit csak az ünnepek alkalmával viselhettek, akkor segítek nektek megtalálni azokat a darabokat, amelyeket az év többi napján egy jelesebb eseményre, akár munkahelyre vagy színházba, vacsorára, születésnapra, ballagásra is felvehettek.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyre kevésbé szeretem, ha a szekrényem túlzsúfolt, így igyekszem úgy ruhát vásárolni, hogy több alkalomra is felvehessem. De így vagyok a cipőkkel és a táskákkal is.
Minél jobban kihasználhassam, kombinálhassam őket. Így a pénztárcámban is több pénz marad és nem érzem úgy, amikor kinyitom a szekrényt, hogy millió ruhám van és mégsem tudok mit felvenni, hiszen van néhány jól bevált darab.

Ha már azt látom, hogy kezd veszíteni a minőségéből vagy éppen kihíztam-kifogytam, akkor keresek egy hasonlót vagy épp megvarratom.

Hiszen tudom, hogy az a darab, az a fazon, szín már bevált, imádom, így semmiképp se mondanék le róla.
Persze azért olykor felkapom a fejem egy-egy divatosabb darabra, de nem árt, ha otthon a ruhák, kiegészítők többsége inkább időtálló szabásvonalú, amit sokféleképpen tudok viselni.
Legyen szó a mindennapokról vagy egy elegánsabb összejövetelről.

Most kifejezetten olyan ruhákat, felsőket, nadrágokat válogattam nektek, amelyeket az ünnepekre is viselhettek, de az év többi részében is jól beépíthetőek az életetekbe.

Még több kifejezetten telt nőknek szánt öltözködési tanácsot találhatsz az egyedülálló Plus Size Stílusbibliában!

Zaana

Zaana

H&M

H&M

Caremo

Caremo

  • 0
  • Nyomtatom