Metálfényű trend plus size módra

Kozma Rita, Stílusos rovat

Eddig azt gondoltad, hogy ami csillog és fényes, neked nem állhat jól? Elárulom, hogyan viseld molett nőként a most nagyon divatos metálfényű darabokat, és mit válassz, ha te is követnéd ezt a trendet.

Biztos te is észrevetted, hogy mennyire divatba jött az ezüst, a bronz és az aranyszín, akár a ruhákat, akár a táskákat, cipőket nézzük, sőt még a sminkekben is. De mit tehet az a nő, aki plus size, és eddig mindenhol azt olvasta, hogy ami fénylik, ami csillog, az nem lehet előnyös, mert telít? Nem fogom azt mondani neked, hogy mostmár bátran viseld, mert divatos. Viselheted, azonban nem mindegy hogyan és mit.

Ha nem csak ékszerekben vágysz a nemesfém ragyogására, akkor azt javaslom szerezz be egy-két szuper öltözékkiegészítőt: táskát, cipőt, csizmát, kesztyűt…
Arra azonban ügyelj, hogy ne halmozd mindezt egy szetten belül, mert könnyen a divat áldozatává válhatsz (ez akkor történik, ha túl sok jelenleg divatos darabot viselünk egyszerre), vagy pedig azt hihetik rólad, hogy egy idegen galaxisról jöttél.

Azonban a fénylő fekete, az ezüst roppant jól mutat matt fekete és szürke ruhákkal, az arany és a rosegold remekül passzol a bézs, nude színekhez.
A molett hölgyeknek általában nem ajánlom a fénylő felületű ruhadarabokat, de ha a metálos felsődet matt kardigánnal párosítod, jó megoldás lehet, vagy ha a nadrágod, leggingsed csillog, viselj hozzá nagyobb méretű pulóvert, kardigánt.

Ha még több viselését trükköt-tippet szeretnél tudni a fényes felületekről, a kifejezetten telt nőknek szóló Plus Size Stílusbibliában megtalálod!

hmprod-6

C&A

184305_1

Bonprix

hmprod-27

H&M

hmprod-8

H&M

189455_1

C&A

teli-csizma

Bonprix

  • 0
  • Nyomtatom