Végre! Érkezik a Plus Size Stílusbiblia!

Kozma Rita, Napi Plus, Önbizalom rovat

Eljött a december és az ünnepi időszak kezdete mellett egy fontos hírt is hoztam nektek: végre jön a Plus Size Stílusbiblia a telt nők könyve, a ti könyvetek!

A kifejezetten nektek – teltidomú nőknek szóló könyv két nagyobb részre osztható:

– a könyv első fele önbizalom-erősítésben segít, abban, hogy hogyan szeresd egyre jobban magad, hogyan lehetsz büszke magadra és miképp indulj el a változás útján – ha úgy érzed változtatni szeretnél valamin az életedben.

– a könyv második fele plus size öltözködés tanácsokkal van tele, szó van benne különböző alkatokról, hogy kinek milyen fazonok előnyösebbek, színekről, tanácsokat kapnak az alacsonyabbak, magasabbak, nem maradhatott ki belőle a karcsúsító tippekkről szóló fejezet sem.
Mindezek mellett smink- és frizuratanácsokat is kaptok.


A Plus Size Stílusbibliát december 6-tól, Mikulás napjától tudjátok megrendelni
és amennyiben december 15-ig megrendelitek, egészen biztosan ott lesz majd a karácsonyfa alatt.

Az előrendelés tehát december 6-án kezdődik és ezen az oldalon tudjátok megvásárolni:
www.plussizestilusbiblia.hu

(a Plus Size Stílusbiblia könyvesboltban nem lesz elérhető, csak megrendelni lehet vagy 2018-tól vidéki közönségtalálkozón személyesen megvásárolni)

Amennyiben karácsonyra megrendeled a könyvet, egészen biztosan jár mellé ajándékba egy 9990 ft értékű önbizalom-növelő és stílustanácsadó videotrénig, dedikálás (a szöveget névre szólóan kérheted!) és a házhozszállítás: ingyenes!
A könyv ára: 5490 ft

  • 0
  • Nyomtatom