Karácsonyi ajándékötletek – az egész családnak

Kozma Rita, Szépség rovat

Karácsonykor a szeretet és a béke járja át szívünket, otthonunkat ünnepi díszbe öltöztetjük, és meghitt pillanatokat töltünk el családunk körében. A fa alól nem hiányozhatnak ilyenkor az ajándékok sem, amiket jó kapni, de még jobb adni.

Ám az ajándékozás néha fejtörést okoz, hiszen nem mindig egyszerű megtalálni a tökéletes ajándékot szeretteink számára. Ebben nyújthat segítséget az AVON ajándékbazára, amelyben szuper tippeket kapunk, hogy a legmegfelelőbb ajándékot választhassuk.

A hölgyek esetében tökéletes választás lehet egy finom virágos vagy akár egy bódító illat. Az AVON Eve Duet parfümmel nem lőhetünk mellé, hiszen ezt a kétvégű parfümöt önmagában, de akár egymással keverve is használhatjuk, és aktuális hangulatunkhoz igazíthatjuk illatunkat. Emellett mi sem passzolhatna jobban a karácsonyi időszakhoz, mint a Luxe karneváli csomagolású termékei, melyek káprázatos színei emelik az ünnep fényét.
Az uraknak telitalálat lehet egy férfias, mégis kellemes illat, mint a Black Suede Night vagy a Full Speed kölni, amelyeket akár szettben is ajándékozhatunk párunknak vagy férfi ismerőseinknek.

Sminkmániás barátnőnket vagy testvérünket lepjük meg folyékony ajakrúzsok krémes, matt hatású vagy elképesztően ragyogó variánsával, vagy ékesítsük a sminkes neszesszerét dekorkozmetikumok ünnepi csomagolású darabjaival.

A legkisebbek arcára könnyen mosolyt csalhatunk a karácsonyi újdonságokkal. A Pingvinlányos habfürdővel az alma és a fahéj varázslatos illatát csempészhetjük a fürdőszobába, míg a Pingvinfiús verzióval a szilva és a vanília aromáival vidíthatjuk fel az esti fürdést. A kishercegnőket pedig örvendeztessük meg egy különleges illatkompozíciójú Hello Kitty® ajándékszettel, amely három különböző gyümölcsös illatot tartalmaz.

Ne feledkezzünk meg drága édesanyánkról, nagymamánkról sem. Válasszunk akár az Anew Platinum 55 éven felülieknek szóló arcápolói közül, vagy akár az AVON Care karácsonyi köntösbe bújtatott testápoló családjából, amelyek mindegyike megadja a megfelelő táplálást és gondoskodást az érett bőrnek.

 

  • 0
  • Nyomtatom