Plus size-ként is lehetsz vagány nő! Bőr, műbőrimádók figyelem!

Kozma Rita, Stílusos rovat

A személyes stílusunknak semmi köze a súlyunkhoz. Épp úgy lehetünk finom, romantikusak, amazonok, vadmacskák, vagány nők vékonyan és telten. Most olyan összeállítást készítettem nektek, amely a bőrt, műbőrt kedvelő nőknek ad segítséget.

Ha szereted a dögös fekete (mű)bőr anyagokat, csak néhány szabályt kell betartanod:

  1. Ne legyen belőle túl sok egy szetten belül – kivéve ha épp motorozol. Erősíthet, kissé férfiassá tehet a túl sok bőr.
  2. Óvatosan a bőr-állatminta, bőr-piros kombinálásával, hacsak nem szeretnél egy feltüzelt vadmacska képében tetszelegni. A finoman megjelenő szexisség sokkal átütőbb, mint a direkt közlés.
  3. Óvatosan bánj a különböző színű bőrök egyszerre viselésével is, kiforrott stílusérzék kell hozzá, hogy ne tűnjünk egy 30 éve elfeledett rockbanda énekesnőjének benne.

Egy szexi bőrnadrág vagy bőrszoknya kötött pulóverrel vagy épp selyemblúzzal is tökéletes, attól függően, hogy inkább a fiatalosabb, lazább megjelenést szereted, vagy a dívásabbat.

Ha nagyon mini a szonyád, csak óvatosan a magas sarkúval, nehogy közönségesebb legyen az összkép annál, mint amit szeretnél. Egy lapos talpú csizma vagy bakancs jobb választás egy ilyen szoknyahosszhoz.

Még több, kifejezetten neked, a telt nőnek szóló stílustanácsot kaphatsz a Plus Size Stílusbibliában!

F&F

Bonprix

 

F&F

 

C&A

F&F

 

H&M

  • 0
  • Nyomtatom