Egy alapozó egész évre? Ezzel a trükkel megoldható!

Kozma Rita, Szépség rovat

Téged is olykor zavar, hogy más alapozót kell venned télre, tavaszra és nyárra, mert változik a bőrtónusod, bőrszíned? Már erre is van megoldás, hogy mindezt elkerüld.

Alapjáraton fehér a bőröm, nem is nagyon változik az év során ez az állapot, szoláriumba se járok, de még így is picit változik a színe április-májusra, július-augusztusról nem is beszélve. Tehát akárhogy is számolom, három alapozó mindenképp kellene egy évre, de 1: nem biztos, hogy ennyit szeretnék alapozóra költeni, 2: negyedév alatt nem használok el egy alapozót.

Épp ezért tetszik annyira az IsaDora újdonsága, amit egy kis üvegbe rejtettek.


Két üvegcse, az egyik egy világosító termék, a másik egy sötétítő termék.
Így attól függően, hogy inkább fehérebb, világosabb, nehezebben barnuló vagy éppen kreolosabb, könnyebben barnuló bőröd van, választhatod egyiket vagy másikat, vagy akár mindkettőt.

Elmonodom a tapasztalatomat:
most épp hófehér a bőröm (ugye nincs strandszezon), de nem sikerült a bőrszínemhez illő, eléggé világos, rózsás alapozót beszereznem. Fogtam a kis fehér kérmes üvegcsémet és egy cseppet hozzákevertem a kézfejemre tett alapozómhoz. Mindezt összekevertem ecsettel (kézzel, szivaccsal is lehet) és lám, egy árnyalattal világosabb lett az alapozóm, pont jó most nekem. De akár tehettem volna bele kettő vagy három cseppet is, attól függően, hogy mennyire akarom világosítani.
Nyár közeledtével pedig akár a sötétebb szín is bevethető.

Így már szinte bármilyen színű alapozót beszerezhetsz, hiszen könnyen módosíthatod árnyalatát.

  • 0
  • Nyomtatom