Gyönyörű ünnepi sminkkollekció, aminek nem lehet ellenállni!

Plus Size magazin, Szépség rovat

A Mac idén nagyon kitett magáért a SnowBall nevezetű karácsonyi sminkkollekcióval. A rengeteg újdonság között azt sem tudjuk, hova kapjuk a tekintetünket, hisz már a fantasztikus aranyos-csillámos csomagolás is szemet gyönyörködtet.

Idén 5 szemhéjpúder, 2 highlighter, 6 rúzs, 2 műszempilla és 2 paletta jött ki, mint újdonság, emellett rengeteg cuki kis csomag közül is válogathatunk.
A Plus Size magazin most letesztelt nektek egy pár darabot.

Lássuk a végeredményt!

Első körben az It’s snowing névre keresztelt szemhéjpúdert próbáltuk ki, amely egy metálos, rettentően pigmentált darab. A formulája már-már krémes, könnyű vele dolgozni és bátrabbaknak akár a vakító csillogásig építhető. A kollekció 5 terméke mind ezt a formulát kapta, csodaszép színek vannak még és nemcsak kívül, de belül is igényesen kialakított, szerintünk gyönyörű ez a hópehely.

A tipikus mélyvörös rúzs, amelyet minden nő visel karácsonykor és amelyről pontosan ez az ünnep, valamint az azt körülvevő érzések jutnak eszünkbe. Az Elle Belle amplified formulát kapott, ez a Mac rúzs családjának legragyogóbb, legkrémesebb formulája, aminek őszintén szólva örülünk, hisz ez az időszak a ragyogásé, és nem csak higlighterek szempontjából. Ez a fajta rúzs nem csak a csillogás miatt szuper, hanem mert a felkenés után a szín olyannyira megfogja az ajkakat, hogy az alapszín egész nap megmarad, csak át kell rajta menni néhányszor. Imádjuk!

 

A Mac karácsonyi kiadásában nagyon megéri vetni egy pillantást a különböző szettekre, mert jóval olcsóbban kapunk több terméket a kis táskákban.
Mi elő körben a pigmentekkel indultunk, azon belül is a Gold tasival. Nevéből utalóan aranyos, melegebb színek találhatóak a kis csomagban, egészen pontosan 2 pigment és 1 glitter. A Vanilla nevezetű csoda egy szépséges gyöngyházfényű pigment egy kis arany duokrómos beütéssel és puha, selymes textúrával, az English Gilt pedig egy bronzosabb árnyalat. A glitter természetesen fantasztikus, vakítóan tündököl a szemhéjon, ez alá viszont mindenképpen kell glitter primer, hogy rendesen fenn maradjon a szín egész nap és ne potyogjanak le az apró szemcsék a szem alá.

A második kit egy Rose névre keresztelt szájfénycsomag, 2 cremesheen és 1 vamplify darabbal. Nevükből kifolyólag a mélybordó és a mindennapokra tökéletes nude színek krémes és rettentően pigmentált formulát kaptak, telítik az ajkakat és kényelmes viseletet adnak egész nap. A Go for pretty egy igazi csillámló szájfény, amely tökéletes a karácsonyi partikra, akár önmagában, akár egy rúzs fölé. Szerintünk a Mac szájfényei a legjobbak között vannak a piacon, érdemes beszerzni egy ilyen csomagot!

 

Extra tipp: Ha szeretnél még több csillámló szemhéjpúdert karácsonyra, nézz körül a Mac dazzlingshadow névre keresztelt állandó szemhéjpúderei közt! Mindegyik termék duokróm hatást nyújt, különböző színű csillámokkal és rikítóan ragyog. A formula valahol a krémes és a zselés határán mozog, könnyű vele dolgozni, szinte vakítóan terül el a szemhéjon. Fantasztikus megjelenést ad! Ez itt a Feel the fever árnyalat, lilás-rózsaszínes-kékes beütéssel:

  • 0
  • Nyomtatom