Hatalmas kis hazugságok – Megjelent a sikersorozat alapjául szolgáló regény!

Plus Size magazin, Lazulj! rovat

Idén novemberben az ausztrál írónő, Liane Moriarty eddigi legnépszerűbb könyve, a Reese Witherspoon és Nicole Kidman nevével fémjelzett sikersorozat alapjául szolgáló Hatalmas kis hazugságok is elérhetővé vált a magyar közönség számára az Alexandra Kiadó gondozásában.

A pengeéles logikával megírt történet szinte az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasót, miközben olyan fontos és fájdalmasan aktuális kérdéseket feszeget, mint hogy meddig tűrhet egy bántalmazott nő, mi történik valójában a kívülről tökéletesnek tűnő családok otthonaiban, mennyire nyomja rá a bélyegét az elszenvedett abúzus az áldozatok életére, illetve egyedülálló anyaként milyen esélyekkel boldogulhatunk egy paradicsominak tűnő, ám rettenetesen képmutató környezetben.

A Hatalmas kis hazugságok egyrészt első pillantásra egy titkokkal, feszültséggel teli krimi, miközben kíméletlen őszinteséggel merül alá a női lélek rejtelmeibe.

Hadd fogalmazzak egyértelműen. Ez nem ingyencirkusz, hanem nyomozás. Gyilkosság történt.”

Egy iskola valahol Ausztráliában, ahová a szépek és gazdagok hordják a gyerekeiket. A felső középosztály paradicsoma ez, ahol a látszat az úr, ahol azonban a csillogó külsőségek mögött sötét titkok rejlenek…

A történet másik oldalán pedig az ártatlan gyermekek állnak, akik tisztaságukban és naivitásukban szándéktalanul is visszatükrözik szüleik világát, mindazt, amit azok elrejteni igyekeznek.

Vajon a zaklatónak a gyermeke is zaklatóvá válik? Vajon az önző kivagyiság gátjai átszakíthatóak? Vajon van esély őszinte barátságra, értékes emberi kapcsolatokra a felszínes magamutogatás mögött?

Pokolian jó könyv. Vicces és félelmetes.”     Stephen King

Liane Moriarty (1966) a Hatalmas kis hazugságok című regényével az első ausztrál szerző, aki a New York Times sikerlistájának első helyén debütált. A könyvből készült HBO-sorozat, amely olyan neves színészek főszereplésével készült, mint Nicole Kidman, Reese Whiterspoon vagy Laura Dern, a 2017-es gálán nyolc Emmy-díjat nyert.

 

A kötet megvásárolható az Alexandra Kiadó weboldalán ide kattintva!

 

  • 0
  • Nyomtatom