A 6 legszebb adventi kalendárium

Plus Size magazin, Szépség rovat

Végre itt a november, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: a karácsony közeledtét. Elkezdhetünk készülődni, dekorálni, ötleteni az ajándékokon, készíteni sajátokat és élvezni a karácsonyi fényeket, a vásárt. Azonban a nagy készülődések közepette gondoljunk magunkra is és legyen a saját, személyes meglepink egy adventi naptár, mely rengeteg cuki dolgot tartogat számunkra 12 vagy akár 24 napon keresztül és biztosan megédesíti az ünnepi időszakot.

Beauty-imádóknak ez maga a csoda! Nézzük hát a legfantasztikusabbakat:

1. Loccitane Provence

A Loccitane évről-évre gyönyörű, amolyan igazi karácsonyi naptárakat szokott kihozni,rengeteg bőrápolási termékkel, szappanokkal, tusfürdőkkel és szuper kézkrémekkel, amik a nagy hidegben biztosan jól fognak jönni. Ráadásul 2 féle változatból válaszhattok, az eredeti naptár mellett van egy deluxe változat is, amiben parfümökre, olajokra és szérumokra is bukkanhatunk.

2. The Body Shop

A The Body Shop idén nagyon kitett magáért, 4 darab kalendáriummal készültek nektek, egy Szépséges, egy Klasszikus, egy Deluxe, valamint egy Prémium kategóriával, így tutira megtalálod majd a hozzád legjobban illő darabot. Bónuszként kihoztak egy szilveszteri visszaszámláló naptárat is, így a két ünnep között is részesülhetsz a meglepetések okozta kényeztetésben. Szerintünk fantasztikus ötlet!

3. Makeup revolution

Ezt a kalendáriumot igazi smink imádóknak ajánljuk, mindegy egyes nap egyedi termékekre bukkanhattok, van itt szájfény, égetett highlighter, egy komplett paletta és ecsetek is.
A naptárat a Pink Panda oldaláról tudjátok megrendelni.

 

4. Douglas

Az egyik legsokoldalúbb és a Magyarországon kapható kalendáriumok közül a legjobbakat a Douglas adja ki. Arcmaszkok, smink, különböző krémek és még egy csodás EOS ajakápoló is lapul a naptárban és az értékéhez képest az ára is nagyon baráti. Nézzetek be az üzletbe és próbáljátok ki, ha megtetszik.

5. Marionnaud

A Marionnaud parfüméria végre ebben az évben szintén előállt egy fantasztikus karácsonyi dobozkával, ami telis tele van sminktermékekkel, így ha csak sminkre vágysz a kalendáriumban, ezt biztosan neked találták ki! Külön meg kell említenünk, hogy az egész karácsonyi kollekció fantasztikus lett, tökéletes ajándékokra bukkanhatsz nemcsak a szeretteidnek, de magadnak is! Mindenképp érdemes rá vetni egy pillantást!

6. Clinique

A Clinique kalendárium igazi szépségarzenál, ha szereted a márkát és sokkal olcsóbban akarsz hozzájutni termékekhez, vagy szívesen kipróbálnál több terméket tőlük, akkor szerintünk itt a tökéletes lehetőség!

 

 

  • 0
  • Nyomtatom