Itt a Halloween! Szuper programok, ha kikapcsolódnál

Plus Size magazin, Lazulj! rovat

Az október nemcsak a sütőtökökök és pumpkin latték ideje, hanem az a bizonyos időszak, amikor beöltözhetünk, kísérletezhetünk izgalmas sminkekkel és végig bulizhatjuk azokat a bizonyos “rémisztő” napokat: igen! hamarosan itt a Halloween!

Az október nemcsak a sütőtökökök és pumpkin latték ideje, hanem az a bizonyos időszak, amikor beöltözhetünk, kísérletezhetünk izgalmas sminkekkel és végig bulizhatjuk azokat a bizonyos “rémisztő” napokat: igen, hamarosan itt a Halloween!
Cikkünkben összegyűjtöttük nektek pár TökJó programot az idei mulatságra:

1. Halloween éjszakai fürdőzés a HungaroSpa-ban, Hajdúszoboszlón

Az Aqua-Palace élményfürdő habparty-val és esti fürdőzéssel várja a látogatókat október 28-án. Ezen a napon hosszabbított nyitvatartás lesz 20:00-tól 22:00-ig. Öltsd magadra legtutibb jelmezed, vedd alá a fürdőruhát és bulizz egy hatalmasat a látványmedencékben. A hangulatról DJ-k gondoskodnak. Ha a sok csúszdázásban elfáradtál, irány a koktélbár és folytatódhat az este!

 

2. Halloween-partihajó a Dunán

Boszorkányok, kísértetek, démonok, pókok és minden más, ami félelmetes buli kelléke! Bulizz és érezd jól magad egy különleges estén, ahol 2 órán keresztül táncolhatsz, gyönyörű kilátással. A hajó 22:00-kor indul a Duna Palotától, a program végén pedig Budapest egyik legjobb szórakozóhelyére visznek, ahol soron kívüli belépésre vagy jogosult. Az ár ezen felül egy welcome drinket is tartalmaz. Ha egy különlegesebb bulira vágysz, ezt semmiképp ne hagyd ki!

3. Budapest Töklámpás Fesztivál 2017

Ha nem csak bulizni, de jótékonykodni is szeretnél ebben az időszakban, október 28-án menj el a Hősök Terére, vigyél magaddal egy töklámpást és 3 konzervet vagy bármilyen tartós élelmiszert. Az összegyűlt adományokat a szervezők a Gyermekétkeztetési Alapítványnak fogják eljuttatni, aki a rászoruló gyermekeken segítenek! Persze a jótékonykodás mellett megcsodálhatod a saját-kezűleg készített érdekesebbnél érdekesebb halloween-i tököket, melyek fantasztikus látványt és hangulatot fognak adni a szobor körül!

 

  • 0
  • Nyomtatom