A gyermekeknek sem mindegy, mit viselnek

Plus Size magazin, Önbizalom, Plus Mami rovat

Nem szabad, hogy egy gyermek a ruhái alapján értékelje önmagát, de az is biztos, hogy segíti őt, ha a testalkatának és a korának megfelelő öltözéket viselhet.

Erről tanúskodik a 12 éves Adrian Mead története. A fiú már öt éve plus size modellkedik, ami együtt járt azzal, hogy alkalma nyílt ízlésesen, a korának megfelelően, sőt divatosan öltözni – akárcsak nem duci kortársai. Adrian ennek köszönhetően magabiztosabb lett, ami kihatott az élete más területeire is, például elkezdett érdeklődni a sport iránt.

A modellügynökséget, amely felkarolta, Caroline Taylor alapította, akinek annak idején szintén gondot okozott, hogy duci gyermekeit megfelelően öltöztesse. Caroline úgy gondolja, hogy a nagyobb önbizalom még abban is segít a gyerekeknek, hogy leadjanak a súlyukból.

More #generous fit new lines at www.moreforkidsuk.com

Közzétette: More for kids – 2016. augusztus 31.

Adrian édesanyja roppant büszke arra, hogy a fia az Egyesült Királyság legnépszerűbb plus size gyermek modellje, és biztos benne, hogy Adrian sikere segít más gyerekeknek is, hogy fogyjanak. “Tudom, hogy Adriannek köszönhetően rengeteg duci gyerekről leszállnak a csúfolódó társai – mondja Julia. – Ő a bizonyíték rá, hogy ha a nagyobb méretet viselő gyerekek szép ruhát kapnak, az arra ösztönzi őket, hogy egészségesebben táplálkozzanak, többet mozogjanak, jobban tanuljanak ahelyett, hogy az evésben keresnének vigaszt.”

Here’s one of our lovely new generous fit Shirts. Visit us at www.morekidsuk.com

Közzétette: More for kids – 2016. augusztus 30.

A More For Kids UK ügynökségről egy családi barát révén hallottak, és Julia azonnal akcióba lépett: “Azt akartam, hogy tudjon a korának megfelelő, alkatához illő ruhákat hordani; ösztönösen tudtam, hogy ennek hatására megnőne az önbizalma, és aktívabb életet élne” – mesélte az édesanya. Adrian most már szívesen jár a tesiórákra és úszik is, ezenkívül érdeklődni kezdett az egészséges táplálkozás és a főzés iránt.

Happy Tuesday!

The sunshine has got us thinking about the summer season and we want to make sure your kids wardrobe is ready – head over to our website and check out our boys range!

www.moreforkidsuk.com

Közzétette: More for kids – 2017. február 14.

“Ha elmegy az ember ruhát venni, és semmi se jó rá, az bizony pocsék érzés – mondja az ifjú modell. – Ha olyan ruhákat hordok, amelyek jók rám, büszkének és boldognak érzem magam, és tudom, hogy más gyerekek is így éreznek.”

Forrás: Daily Mail

Nyitókép: moreforkidsuk.com

  • 0
  • Nyomtatom