Egyszerre báj és tűz – őszi divattrükkök a magyar plus size modellel!

Kozma Rita, Stílusos rovat

Számunkra mindig öröm, ha telt idomú magyar lányok kerülnek a divat körforgásába. Bár Csenge még csak most kezdett modellkedni, biztosak vagyunk benne, hogy nagy jövő vár rá. A segítségével olyan őszi divatanyagot állítottunk össze, amelyből ti is ihletet meríthettek a mindennapi öltözködéshez.

A Plus Models Agency modellje, Horváth Csenge igazi kaméleon, pont, ahogy egy modellnek lennie kell. Olykor kislányosan bájos, máskor vamp. A vele készült divat-összeállításunkban ezt a színességet szerettük volna megmutatni nektek, amilyen ő és amilyenek vagyunk mi, nők. No és amilyen az ősz is. Egyik nap kellemes, napos, szikrázó, másik nap szeles, esős, szürke és fekete. Ahogy az őszi idő, úgy mi sem vagyunk mindig egyformák.

A játékos őszi napok és a női természet sokoldalúságát komponáltuk három stílusba:

  1. Az első szett letisztult, fekete és fehér összképe hideg érzékiséget sugall, a nő, aki tudatában van szépségének, erejének, emellett nagyon mai, kreatív és okos.
  2. A második és harmadik szettnél a kényelem, a játékosság, a lányos báj a főszereplő, vidám és gondtalan.
  3. A harmadik szett a modern femme fatale, aki kiskosztüm helyett farmerbe bújik, tüzes érzékiségét tekintete mellett feltűnő mintákkal vagy színekkel mutatja meg.

fotó: Plus Size photography by Juci Erdős
styling/szöveg: Kozma Rita plus size stylist
modell: Csenge – Plus Models Agency

  • 0
  • Nyomtatom