Top 5 őszi cipőtrend, amit imádunk!

Plus Size magazin, Stílusos rovat

Ki imádja a cipőket? Ti is? No akkor lássuk, hogy mit viselünk idén ősszel és melyek azok a divatirányvonalak, amelyek igencsak belopták magukat a szívünkbe.

1. Hello, extra!

Az extravagáns darabok már hosszú hosszú ideje az ősz nagy sztárjai, és ez idén sem lesz másképp. Akár magas sarkúról, akár tornacipőről van szó, a feltűnő lábbelik feldobják az egyszínű vagy sötétebb szetteket.

Ha van pár olyan nap, amikor legszívesebben ki sem kelnénk az ágyból, és semmi kedvünk csinosan felöltözni, inkább csak összedobunk egy full fekete szettet, mondván, azzal nem lehet mellélőni. Nos, az ilyen fajta cipellők ezt a problémát is sikeresen abszolválják! Párosíts őket egy egyszínű szettel és máris egy szuper sikkes szettben libbenhetsz ki az utcára! Ez tuti nyerő darab őszre ha szeretnél jobban kitűnni a tömegből!

 

Deichmann

H&M

 

KAZAR

 

2. Itt a piros, hol a piros

A piros és különböző árnyalatai természetesen most sem maradhattak le a palettáról: bíbor, bordó és vörös csizmák százai lepik el az üzleteket. Ha szeretnél egy feltűnő, mégis elegáns darabot, amelynek a letisztultsága a stílusos nőt szimbolizálja, egy ilyet mindenképp szerezz be!

Tuti tipp: ballonkabáttal és színes, vidám sállal tökéletes megjelenést nyújt. Ha extra végeredményt szeretnél, válassz a cipőd színéhez passzoló rúzst, a sötétebbtől a világosig! Ősszel a vörös rúzs amúgy is kötelező, és most még duplán is nyersz vele!

Gino Rossi – answear.hu

H&M

3. Bársonyos tapintás

A bársony lábbelik az elegáns, letisztult szettek alapdarabjai manapság, de egy bohókás, merészebb összeállításhoz is tökéletesen passzolnak. Azonban mielőtt viseled őket, az időjárás-előrejelzést feltétlenül nézd meg, mert a víz hamar tönkreteheti ezt a finom anyagot.

Tuti tipp: Ha épp lazább napot tervezel, dobd fel az öltözéked egy csodás bársonytopánkával!

Az új mottó tehát: bársonyból sosem elég!

 

Deichmann

S.Oliver – answear.hu

4. Ragyogj, bébi!

Idén ősszel Karl Lagerfeld újra divatba hozta a futurisztikus, kissé irizáló, csillogó darabokat, és természetesen a cipők kapták a legnagyobb figyelmet. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: apró kövecskék, masnik – vagy akár egy szikrázó csatt, mely a lábbelin is remekül tud mutatni!

Külön tipp, avagy a hab a tortán: a csillámos harisnya. Viselheted magas sarkúval, de akár tornacipővel is, egy egyszínű, egyszerűbb darabot azonmód feldob! A Calzedoniában hatalmas kínálatból válogathatunk.

Tuti tipp: Ha színházba vagy buliba indulsz, egy csillogó darabot mindenképp vigyél magaddal!

Deichmann

H&M

A magas sarok örök divat!

És végül, de nem utolsósorban: a tökéletes, elegáns, lábbeli: a magas sarkú. Ez a kis csoda minden divatimádó gardróbjában ott van, és nem mellesleg nőiességünk kiemelésének egyik legegyszerűbb kelléke. Bőrdzseki, ballonkabát, színes blézer vagy cuki ing – szinte bármely őszi szettel kombinálható, és biztos a sikkes megjelenés!

Tuti tipp: Egyszínű bőrtáskával kombinálva pazar látványt nyújt!

Egy szó mint száz: a legfontosabb, hogy megtaláld azt a cipőt, amely a személyiségedet tükrözi, és amiben jól érzed magad! Menjetek el a barátnőiddel egy kényelmes hétvégén shoppingolni, és válaszd ki azt a cipőt, ami teljes egészében TE VAGY! Ha ez megvan, akkor is ki fogsz tűnni a tömegből, ha éppen nem extravagáns a lábbelid.

 

KAZAR

Gino Rossi – answear.hu

  • 0
  • Nyomtatom