Töltődj fel – de tényleg! – ősszel is! Íme a javaslatunk!

Plus Size magazin, Lazulj!, Programok rovat

Ti hogy érzitek magatokat? Érzitek még a nyaralás szelét vagy már ismét pihennétek egy jót? Ajánlatunk, hogy miképp lehet hangulatásobbá tenni az egyre hűvösödő napokat. 

A nyári pihenés elillant, ahogyan a hatása is, legszívesebben máris újra szabadságra mennénk… De miért is ne tehetnénk meg, hogy az őszi szezont megszakítjuk egy néhány napos feltöltődéssel? Az év vége mindenki számára sűrű időszak, jó ötlet egy kis energiát gyűjteni hozzá! Ráadásul ilyenkor már nincs hőség, és nemcsak jobban, de jobb áron is lehet pihenni.

Nyüzsgésből a pezsgésbe

Szakadjunk ki a mindennapi rutinból, és a város zaját hátrahagyva élvezzük inkább a jacuzzi idegnyugtató bugyborékolását. A gyógy-wellness üdülés során akár már néhány nap alatt is kisimulunk, feltöltődünk, hát még ha all inclusive ellátással is társul! Egy családias hangulatú, zöld növényekkel körülölelt wellness paradicsomban valódi pihenés vár: kellemesen meleg termálvíz, masszírozó vízsugarak, testet és szellemet felfrissítő szauna szeánszok. Emellett masszőrök és kozmetikusok várják, hogy szakértő mozdulataikkal, arc- és testkezeléseikkel kényeztethessenek bennünket. Ha hát- vagy derékfájással küzdünk agyagpakolással, balneoterápiás vagy elektroterápiás kezeléssel, gyógytornával segítenek a gondon a gyógyászati részleg szakemberei.
Amennyiben gyerekekkel utazunk, válasszunk gyerekbarát szállodát, így zavartalan lehet a pihenésünk miközben a gyerekeket animátorok szórakoztatják.

Természetes nyugtató

A természet harmóniája gyógyerővel bír: az égbe nyúló fák, a zöld parkok lélekre ható erejét kár lenne figyelmen kívül hagyni! Aki már próbálta, megtapasztalhatta, hogy egy nagy séta a természetben segít helyrebillenteni a lelki békét. A sárvári termál szálloda kertjének szerves folytatása a lélegzetelállító arborétum, ahol egy kis tó partjától elindulva ritka növények, évszázados fák közt barangolhatunk és a rendkívül különleges élményt nyújtó bambusz-erdőben is elidőzhetünk.

A büki Danubius hotel hatalmas kertje szomszédos a Bükfürdői Kneipp Parkkal, ahol lábainkat 510 méter hosszú taposón át dolgoztathatjuk . A frissítő talpmasszázsról a legkülönfélébb természetes anyagok gondoskodnak, többek közt kavicsok, tobozok, homok és fenyőkéreg. Ugyanitt szabadtéri jóga park, bokorlabirintus valamint gyógy- és fűszernövénypark is található.

A hévízi szállodák – a termál és az Aqua – gyönyörű parkos környezetben épültek, kőhajításnyira a csodálatos Hévízi Gyógytótól. Itt nemcsak a természeti környezetnek, de a levegő különleges ion-összetételének is köszönhető a szinte tapinthatóan nyugodt légkör.

A főváros kellős közepén is van lehetőség elvonulni a világtól! A Margitszigeten található nagy múltú wellness szálloda közel s távol a legnagyobb gyógy-wellness részleggel büszkélkedhet. A sziget különleges atmoszférája, békebeli hangulata nagyban hozzájárul a kiürült energiaraktárak feltöltéséhez.

Bővebb információkért kattints IDE!

  • 0
  • Nyomtatom