Azt üzeni: csókolj meg! Ez a rúzs maga a csoda!

Plus Size magazin, Szépség rovat

A napokban volt szerencsénk megismerni egy igazán csókra csábító rúzst, amely nem más, mint a Guerlain KissKiss Matte! A mattra száradó rúzs hosszan tartó hatást, simogató, szinte érzéki ajkakat és folyamatos hidratálást ígér.
Lássuk a tesztet:

Már a csomagolás is a luxus termék ígéretét kelti, egy gyönyörű arany kocka-tömbbe lett burkolva. Masszív és jól záródó, így reggel a nagy rohanásban nyugodtan bedobhatod a táskádba és feltűnő színéből adódóan még megtalálni sem lesz nehéz!
Na de lássuk a lényeget, leteszteltük, felkentük és teljes bizonyossággal állíthatjuk: ez a rúzs maga a csoda!
Rögtön a felkenést követően tapasztaltuk, hogy a legtöbb matt rúzzsal ellentétben egyáltalán nem szárítja az ajkakat, nem ül bele a kis redőkbe és nem válik ragacsossá, egy nagyon kellemes hidratálást ad az ajkaknak, mintha egy krémesebb ajakápolót vinne fel az ember, és a végeredmény egy teljesen matt szín lesz! Persze az első benyomásokkal még szkeptikusak voltunk, mivel az efféle matt rúzsok általában nem túl tartósak, ebben az esetben azonban ez is egész szépen kiállta a próbát!

Jöhet evés, ivás: a szín a helyén maradt, alig kopott belőle, bőven elég 2-3-szor megigazítani, egy lazább réteget újrakenni a nap folyamán.

Végre egy olyan rúzs, ami hidratál, tartós és élénk színe elkísér egész nap! Ha a minőség prioritás számodra, ebbe a termékbe érdemes befektetni.

A bemutató keretén belül volt szerencsénk egy rövid interjút készíteni a Guerlain sminkmesterével, Jose Luis Yuve-vel, aki ellátott minket pár hasznos tippel és trükkel az őszi-téli szezonra, egyenesen a kifutókról:

Plus Size magazin: Mi számodra a legfontosabb egy smink elkészítésekor?

Yose Luis francia sminkmester: Egyszerű a válasz: ez a rúzs! Mindig azt mondom, a sikkes nő nem indulhat el otthonról rúzs nélkül. A rúzs a nők legjobb barátja! Ha fáradt vagy és nincs kedved sminkelni vagy nem érzed magadban a tehetséget hozzá, dobj fel egy rúzst, vedd fel azt a bizonyos kis fekete ruhát és máris egy sikkes párizsi hölgyhöz hasonló eleganciát kölcsönzöl a megjelenésednek. Ennyire egyszerű.

PS magazin: Tehát a rúzs a titok!

YL sminkmester: Hát persze! Méghozzá a piros rúzs! Ez a szerelem és a szenvedély színe, azt üzeni, hogy csókolj meg! Az elegáns, magabiztos, sikkes nők viselik ezt, akik hisznek a szerelemben!

 

PS magazin: Mi a Guerlain üzenete a nők számára?

YL sminkmester: Nos, mi nem kifejezetten egy professzionális sminkeket gyártó márka vagyunk, mi a NŐKnek tervezünk, az igazi nőknek akik helytállnak a mindennapokban. A márka egyik fő arca, Natalia Vodianova ugyan nemzetközi híresség de emellett egy igazi NŐ. Könnyen használható termékeket szeretnénk a nőknek adni egyedi gyönyörű csomagolással, melyeken szintén rengeteget dolgozunk és nem használunk káros összetevőket a termékekben. Ezért vagyunk egyedülálló márka.

PS magazin: Mesélj még egy picit az újdonságokról!

YL sminkmester: Nemrégiben alkottunk egy szemhéj-bázist, mert azt tapasztaltuk a felmérések készítésekor, hogy a nőknek sokszor gondot okoz a szemhéjpúder felvitele, nem marad ott egész nap, vagy nem sikerül egyenletesen eloszlatni. Ez a bázis amolyan “lifting” hatást kelt a szemhéjon, nemcsak kiemeli a pigmenteket,de maga a termék is tartalmazza őket, ezáltal egyfajta fáradság űző hatást is ad. Imádom!

Na de jöjjön a meglepetés!
Megkérdeztük a mestert, hogy milyen szuper szépségtippet üzenne a Plus Size magazin olvasóinak, személyesen Nektek, amelyről a következő cikkünkben pedig erről olvashattok! 🙂

 

Yose Luis Yuve sminkmester Grétával, a Plus Size magazin újságírójával

  • 0
  • Nyomtatom