Tuti szemkörnyékápolók, ha megjelentek az első szarkalábak

Kozma Rita, Szépség rovat

Sokat nevetsz? Ne hagyd abba, a mosolyráncok mindennél szebbek! De ha mégis szeretnél kicsivel kevesebb ráncot vagy csak frissebb szemkörnyéket, olvass tovább!

Nagyon fontos, hogy megjegyezd, 30-40 év után a ránctalan bőr nem szép. Merev, érzelemmentes képet tükröz, nem tűnik barátságosnak az a nő, akin “semmi sem mozdul”. Persze aki szereti a botoxot használja, de más módja is van annak, hogy odafigyeljünk a szépségünkre – csak lehet, hogy nem annyira drasztikus megoldással.
Akár akarjuk, akár nem, akár nevetősek vagyunk, akár nem a harmadik x után egyre több lesz a szarkaláb a szemünk körül is, amit először is nem árt elfogadni, másodszor azonban tehetünk azért, hogy késleltessük az elmélyülésüket és a szaprpdásukat.

Olyan termékeket mutatunk, amely között a szárazabb, az érzékenyebb bőrüek, a szem alatti sötét karikások is megtalálhatják a kedvükre valót.

A harmincas éveikben járó nők bőrén megjelenhetnek az öregedés első jelei. A munkával járó fáradtságot és stresszt, valamint a külső környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban. A 40-es évek felé, bármilyen legyen is a bőrtípus és bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a bőrben található kollagén- és elasztin rostok minősége és mennyisége megváltozik a korábbi életkorokhoz képest. Ezért fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a kollagén- és elasztin rostok termelődését, szabadgyök elleni hatóanyagokat tartalmaznak, stimulálják a mikró keringést és friss élettel telítik a bőrt. A bőr fiatalos ragyogását, egészséges színét visszaadni: bizonyos kor után a bőröregedés lassítása mellett ez az első számú és legfontosabb feladat.

Vagheggi szem és száj környéki ránctalanítója egy extrém tápláló hatású emulzió krókusz és lila rizs kivonattal. Csökkenti a bőr öregedésének jeleit a szem és száj környéki területeken. A szájbalzsam az ajkak számára biztosít védelmet és táplálást.


A Paula’s Choice ránctalanító szemkréme egy kivételesen gazdag formula, ami célzott ápolást nyújt a szem körüli bőr számára. Erősíti a bőr természetes vízmegtartó képességét, és hosszantartó, mély hidratásással fokozza a bőr rugalmasságát. Ideális a szem körüli jellegzetes ráncok kezelésére is.

 

 

Yves Rocher Elixir Jeunesse élénkítő golyós szemkörnyék ápoló összetétele több, mint 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Nem tartalmaznak ásványi olajokat, szilikont és parabént. A műanyag flakon 25%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

Nature Bissé essential shock szem- és ajakápoló krém, hogy a legfáradtabb pillanatokban is új erőre kapj és frissebb, üdébb tekintetet varázsolhass magadnak. 

Az Anew Clinical A-F33 termékeket a botox kezelés ihlette, céljuk a ráncok külsejének csökkentése. A ránctalanító szérum 3 dimenzióban segít elhalványítani a ráncok megjelenését, így azok mélysége, hossza és száma egyaránt csökkenhet. A szemkörnyékápoló hatékonyan bánik el a szarkalábakkal és segít a szem környékét simábbnak mutatni.

  • 0
  • Nyomtatom