Természetes kozmetikumra vágysz és olyanra, ami hatásos is? Ezt figyeld!

Plus Size magazin, Szépség rovat

A kozmetikai piac lüktet, sorra jönnek az innovációk, a komplex hatás mellett pedig a természetesség a döntő. Az Egyesült Államok, Svájc és további négy ország után a magyar piacra lép a PRIODY: a parabén-, ftalát-, mesterséges színezék- és illatanyagmentes kozmetikumokban az összetevők a lehető legmagasabb koncentrációban vannak jelen, és a legérzékenyebb bőrtípusok, bőrproblémák kezelésére is alkalmasak.

A fecskenyálból, méhméregből vagy lózsírból készített arcmaszkok és krémek hallatán már meg sem lepődünk. Mivel az ápolt megjelenés, a fiatalos külső a legtöbb nő számára különös fontossággal bír, ezért sokan az aktuális kozmetikai divatok után mennek, és nem ellenőrzik a termékek összetevőit, azok tudományos eredetét. A bizarr összetevők azonban lassan leáldozóban vannak, helyettük a csupa természetes összetevőkből készített termékek népszerűek. Ezek között sem egyszerű eligazodni. A PRIODY parabén-, SLS-, mesterséges színezék-, tartósítószer- és illatanyagmentes kozmetikumokat kínál, amelyek így a legérzékenyebb bőrtípusok vagy bőrproblémák kezelésére is alkalmasak.

 

„Fontosnak tartjuk, hogy csak természetes összetevőket használjunk, hiszen a minőség és hatékonyság a két legfőbb tényező a termékek összetevőinek kiválasztásánál. A magyar piacon különlegesnek számítanak a bőrfehérítő termékeink is, amelyek egyszerre táplálnak és hidratálnak, miközben homogenizálják a bőr tónusát is, ezáltal csökkentve az öregedéssel járó foltokat. És mindezt 100 százalékban természetes összetevőkből, állatkísérletek nélkül” – mondja Szepesiné Dege Adrienn, a most piacra lépő márka kereskedelmi vezetője.

 

  • 0
  • Nyomtatom