Meggybordó, fukszia és bézs – őszi rúzstrend, amit te is imádni fogsz!

Kozma Rita, Szépség rovat

Ősszel nem csak a ruhatárunk színe változik, hanem a sminkünk tónusai is. Míg nyáron főképp az élénkebb színeket kedveltük, addig a hűvösebb idő beköszöntével az erdői színeibe burkolózunk. 

Rúzsoknál előtérbe kerülnek a meggybordó, a bronz, az umbra tónusok, a klasszikus vörös, de a szikrázó színek kedvelőinek sem kell megijedniük, hogy rúzs nélkül maradnak ősszel, hiszen a magenta is helyet kap az új trendben, a visszafogottabb árnyalatok kedvelői pedig a natúr, bézs színek közül válogathatnak.

A Bourjois szaténfényű, könnyed rúzsa nem szárítja ki az ajkakat. Folyékony, de nem ragad mint az ajakfények általában, valamint mélytüzű, tiszta színeket kínál. Akár 16 órán keresztül is fennmarad!


Az Astor új ajakrúzsai krémes, vajas textúrájúak, amelytől az ajkak puhábbak lesznek. Emelett tartós fényt is ad az ajkaknak.

 


A Maybelline New York bemutatja legintenzívebb színű folyékony ajakrúzsát, a SuperStay Matte Ink-et, amely akár 16 órán át tart. Csepp alakú applikátorának köszönhetően a rúzs felvitele könnyű és pontos, a matt hatás akár egyetlen mozdulattal elérhetővé válik.

 


A Douglas matt, szatén hatású folyékony rúzsa intenzív színhatású. Ívelt szivacsos applikátora ideális a felvitelre, nem szalad ki az ajak vonalából. Selymesen lágy textúrája hosszantartó, erős fedéssel, szatén matt hatást biztosít.A KAP luxury matt rúzsok nem szárítanak, mégis szépen a helyükön maradnak. tartós, de nem érintésálló, tökéletes fedést biztosít és sem a terméket, sem az összetevőket nem tesztelik állatokon.

 

  • 0
  • Nyomtatom