Eleged van és úgy érzed itt az idő a változásra? Ezt figyeld!

Kozma Rita, Önbizalom, Plus size stylist rovat

A cím lehet kissé reklámszövegre sikeredett, pedig nem ez volt a cél! A cél nem más, minthogy jobban érezd magad a bőrödben és ahhoz, hogy ezt elérd, hamarosan elkezdődik valami, ami csakis jót tehet veled.

Ha még nem találkoztál velem, nem ismersz, bemutatkoznék:

Kozma Rita vagyok, a Plus Size magazin alapító-főszerkesztője, stylist,önbizalomtréner.Célom és misszióm, hogy neked, a telt nőnek segíthessek.

Röviden ennyit magamról és most jöjjön a beharangozott téma.
Ha követed a Kozma Rita plus size stylist & önbizalomtréner oldalamat, már láthattad, hogy tervezek valamit neked, nektek, ami minden nap, szó szerint minden nap segítségedre lesz.
Nem vitás, a Plus Size magazin is ezért jött létre, de ez az újdonság sokkal személyesebb lesz, sokkal zártabb, intimebb (csakis egymás között leszünk, nem léphet be, láthat be csak úgy akárki) és mindent, de mindent megbeszélhetünk, ami a szívedet nyomja.
Te elmondod majd mire vagy kíváncsi, min szeretnél változtatni, mi az, ami gondot okoz neked (legyen szó öltözködésről, családról párkapcsolatról, munkáról, táplálkozásról, bármitől!!!) és csak kapod és kapod a válaszokat!
Hogy is van ez?

Így képzeld el:

▶️ VAN EGY HELY, ami akkor is elérhető számodra, ha vidéken vagy határon túl élsz, tehát nem kell érte Budapestre utaznod!
▶️ Ahol elmondhatod a gondolataidat, a kérdéseidet, a bánatodat, az örömödet és VÁLASZT KAPSZ rájuk!
▶️ Ahol hetente kétszer videóban válaszolok a kérdéseidre! a TE kérdéseidre!
▶️ Ahol segítő szándékú emberek vesznek majd körül!
▶️ Ahol havonta egyszer felhívhatsz telefonon, hogy kettesben beszélgessünk!
▶️ Ahol kedvezményeket kaphatsz a Plus Size Stúdióimra, a plus size stílustanácsadásomra, a hamarosan megjelenő plus size könyvemre és mindenre, amit tőlem kaphatsz!
▶️Ahol egy megbízható, zárt közösségben lehetsz, egy olyan plus size közösségben, ahol barátságok kötttethetnek!

Hogy hangzik?
Én nagyon készülök, nagyon izgulok, de egy valamit tudok: SZUPER LESZ!

  • 0
  • Nyomtatom