A plus size modell, aki meghódítja a NewYork-i divathetet!

Kozma Rita, Stílusos rovat

Már egy-egy posztban láthattátok, hogy megemlítettük a New York Fashion Week-et, miszerint egyre többször lépnek kifutóra plus size modellek, aminek mi rettentően örülünk.

Most a legismertebb plus size topmodell New York-i divathetéről szeretnénk betekintést adni nektek, kukkantsatok be velünk a kulisszák mögé, hogy mi is zajlik ezekben a napokban a világ egyik legnagyobb divateseményén és mit csinál voltaképpen Ashley Graham ezeken az eseményeken, milyen is a kerekded szépség a fotózásokon, milyen dögös ruhákba bújik a vörös szőnyeges eseményeken és milyen jókedvűen nevetgél a többi modellel.
Nekünk nagyon tetszik Ashley-ben, hogy olyan természetes, emberi, mosolygós nő. Persze amikor munka van és azt kérik tőle, hogy komoly legyen vagy épp a végzet asszonya, akkor azzá válik.

Ashley többek között az Addition Elle és a Marina Rinaldi plus size márkák reklámarca, de több tervező és ruhamárka is előszeretettel dolgozik vele, a Sports Illustrated pedig címlaplányának választotta, de többször szerepel a legnépszerűbb női magazin a Vogue címlapján is.

https://instagram.com/p/BY0fN75nDqf/

https://instagram.com/p/BYzF3jVgyP7/

L A T E X

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

BAZAAR ICONS

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

https://instagram.com/p/BYv41L2FdGY/

Tomorrow Live @ 1PM EST! #NYFW https://m.facebook.com/additionelle

Közzétette: Ashley Graham – 2017. szeptember 10.

  • 0
  • Nyomtatom