Ragyogó kékek őszre minden plus size nőnek!

Kozma Rita, Stílusos rovat

Szereted a kék színt? Jó hírem van számodra: idén ősszel az egyik legkedveltebb szín lesz a divatpalettán!

A világosabb égkék és a púderes babakék csak egy-két ponton jelenik meg az őszi divatban (például a blúzoknál), ami azonban abszolút befutó lesz, az az elegáns királykék és tengerészkék.
Ha a hidegebb acélkéket kedveled is jól jársz, hiszen ilyen színekből is válogathatsz az üzeletek polcain.
Kiegészítőkben – úgymint cipő, táska vagy bizsuk – is érdemes odafigyelnünk a kékre, hiszen egy sötétebb árnyalatot nagyon jól lehet kombinálni több szettel is. Egy tengerészkék táska és cipő mindig nagyon elegáns, nem csak nyáron a tengerparton, hanem ősszel és télen is egyaránt.

Ha konzervatívabb, klasszikusabb szettre vágysz, kedvenc kék darabodat viseld visszafogott színekkel, vagy akár a kék egy másik, világosabb árnyalatával, de ha úgy érzed, hogy túl sötét az a kék, akkor egészítsd ki pinkkel, citromsárgával, napsárgával vagy natúr, világos színekkel, attól függően, hogy milyen színek előnyösek neked.

Ha személyre szabottan szeretnéd megtudni, hogy melyek azok a színek, amelyek fiatalítanak, karcsúsítanak, ragyogtatnak és mi az, amit jobb elkerülni, mert sápaszt, idősít és fáradttá tesz, bátran keress meg ITT!

 

Bonprix

Caremo

H&M

Bonprix

H&M

X-CLASS

  • 0
  • Nyomtatom